arkadaşlar burgmanında yağ eksiltme sorunu olan varmı? suzuki servisi arkadaşımın yanına gittim burgmanlı birisi geldi sorununu anlattı filan bende uzaktan dinliyorum usta önce yağa baktı çubuğa deymiyo yağ seviyesi o kadar az yavaş yavaş doldurmaya başladı tam 600gr yağ aldı burgman400..bikaç tavsiyeden sonra adam çekti gitti motorun kmsi 15bin civarlarındaydı..
ewt malesef öyle bir sorunu var biraz tedbirli olmakta fayda varale:
ancak keçeside eskidiyse keçedende kaçırıyor olabilir:wiinkk:
Merhaba arkadaşlar,
ehliyet sınavımı kaçırdım ve 16şubatta tekrar giriyorum, kursum bana hiçbirşey öğretmedi motor nezaman sürerim dedim onu hallederiz dediler. Çalışmam gereken kitap yokmu dedim 2 sayfalık bir kağıt verdiler tüm sorular bunlardan çıkıyor denildi. Açıkcası sinirlerim bozuldu ve kendimi geliştirmek istiyorum arkadaşlar, bana yardımcı olun lütfen, " Sizleri unutmayacağız " bölümüne girmek için çok gencim...
Yurtdışında burgman alana alttaki arkadaşlar hediye :queen:
[/![]()
daha bir sevdim şu burgmanı alasım geldi![]()
Merhaba arkadaşlar,
ehliyet sınavımı kaçırdım ve 16şubatta tekrar giriyorum, kursum bana hiçbirşey öğretmedi motor nezaman sürerim dedim onu hallederiz dediler. Çalışmam gereken kitap yokmu dedim 2 sayfalık bir kağıt verdiler tüm sorular bunlardan çıkıyor denildi. Açıkcası sinirlerim bozuldu ve kendimi geliştirmek istiyorum arkadaşlar, bana yardımcı olun lütfen, " Sizleri unutmayacağız " bölümüne girmek için çok gencim...
ne diye moralini bozuyorsun kardeşim ya. aynı zamanda bizimde yani..
ben hondanın eğitimlerine katılıyorum. neticede kendini geliştirmek isteğin olduğu sürece bu mümkün. unutulmama konusuna gelince. kimse unutulmaz değildir. kimler gelmiş kimler geçmiş bu pencereden. zamanı gelen gider. o kadar takma kafana dikkat et uzun yaşa ve tabiiki iyi yaşa:rendeer: