Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar, avustralya 'da satış fiyatını nasıl öğrenebilirim. bu motoru çok beğendim, konforu nasıl? yorumlarınız çok önemli benim için.

Motoru alma amacım konfor, konfor, konfor :) hızı sevmediğim için istiyorum.

herkese günaydın arkadaşlar akşam maç olması münasebetiyle bir iftar yemeği düzenliyorum. gelen arkadaşlar davetlimdir.

mübarek ramazan ayı bitmeden güzel bir iftar yapalım hep birlikte

detayları ilerleyen dakikalarda yazacağım.

arkadaşlar iftar yapacağımız yer .. fatih, macar kardeşler caddesi no-47 .. teknik akvaryumun karşısı
ana cadde üzeri kıztaşına dönerken köşe. cafe bade..

Vedat kardeşim yemek ve muhabbet çok güzeldi, başta sana olmak üzere gelen arkadaşlara çok teşekkürler. Güzel bir gece geçirdik..
Galatasarayda ayrı bir mutluluk verdi:cat:

artık pabucu dama mı atılıyor ne dersiniz...

Hep hayalimdeki motor idi,gerçekten diğerleri arasında farklı bir yer ve konuma sahip olan BURGMAN nın tahtını artık daha güçlü ve konforlu bir maakina salla
yacak ama onun sınıfı HYPER BIKE olarak geçiyor, 840 cc hacmi ile zincirli aktarmanın bu sınıfta ilk kez görüldüğü ve 0-100 km yi 5.5 saniyede alıp,200
km lik hızı rahatça gören bu yol canavarı ne mi GILERA arkadaşlar.
Netten girip detaylarına bakarsanız,artık rekabetin ne kadar kızıştığına şahit
olacaksınız ve sanyorum çok da uzak olmayan bir gelecekte bombardier den
990 cc lik bir scooter daha göreceğiz.

Arkadaslar öncelikle herkese selamlar..Sonunda üye olabildim:)
Vedatcım dün akşamki yemek için çok teşekkürler. Sohbet olsun, maç olsun
her açıdan çok güzel bir akşamdı:cat:

gelen arkadaşlarıma çok teşekkürler. lezzetli bir akşamdı. galatasarayla daha da keyiflendik. tebrikler.

Son düzenleme:
Hep hayalimdeki motor idi,gerçekten diğerleri arasında farklı bir yer ve konuma sahip olan BURGMAN nın tahtını artık daha güçlü ve konforlu bir maakina salla
yacak ama onun sınıfı HYPER BIKE olarak geçiyor, 840 cc hacmi ile zincirli aktarmanın bu sınıfta ilk kez görüldüğü ve 0-100 km yi 5.5 saniyede alıp,200
km lik hızı rahatça gören bu yol canavarı ne mi GILERA arkadaşlar.
Netten girip detaylarına bakarsanız,artık rekabetin ne kadar kızıştığına şahit
olacaksınız ve sanyorum çok da uzak olmayan bir gelecekte bombardier den
990 cc lik bir scooter daha göreceğiz.

sevgii arkadasım bu pazar gercekten hareketli bir pazar her sene yeni modeller piyasaya giryor.Bu noktada kisi kendisine en yakın hangi modeli dusunuyorsa onu almalı.Dunyanın en iyi maxiscooter ı buırgman diyemeyız.Ama turkiyede en cok tutulan maxi scooter burgman diyebiliriz.Umarım cok daha iyileri pazara girer bizlerde bu motorları kullanma fırsatına erişmiş oluruz.

Vedatcım hersey icin tesekkurler.

Gerçekten şık olmuş, zaten Nexus'un 500cc olanıda yakışıklı bir motor ama burgmandaki konfor yok ve tabiki suzuki kadar güven vermiyor bana Gilera, yeni çıkacak olan 840cc de acaba fiyat ne olur? Birde 840 cc; bir scooter için fazla olabilirmi yada gereksiz kaçmazmı diye düşündüm:wiinkk:

arkadaşlar bir motor ilk çıktığında almak bence çok mantıklı değil.

görüyorsunuz burgman k7 alanların halini.

bence bir sene üzerinden geçtikten sonra, eksiklikleri giderilmiş olarak düşünmek daha mantıklı.

çok güzel akşam yemeği olmuş ellerinize sağlık veceteryen kasapğ aramıza hoşgeldin:)

Vedat kardeşim verdiğin iftar yemeği için çok teşekkürler.Gelen arkadaşlarımada ayrıca teşekkür ederim.Bizimle o anı paylaşmış olmalarından dolayı.Eğlenceli bir akşam oldu.Deniz'in olmasıda ayrı bir faktör zaten.:p

Vedat kardeşim verdiğin iftar yemeği için çok teşekkürler.Gelen arkadaşlarımada ayrıca teşekkür ederim.Bizimle o anı paylaşmış olmalarından dolayı.Eğlenceli bir akşam oldu.Deniz'in olmasıda ayrı bir faktör zaten.:p

serkancım, soframıza gelerek şeref verdiniz. ALLAH daha nice iftar sofralarına birlikte oturmayı nasip eder inşallah

Vedat, akşam unuttum valla, verdiğin iftar yemeği için teşekkür ederim.

selam

uzun zamandır giremiyodum bu kanala herkes buradaymış maşallah allah birlikteliğinizi bozmasın

bu arada bende an 400 ümü satma kararı aldım hayırlısı ile an650 bakıyorum..

yeni katılan arkadaşlar olmuş hepsine de ayrı ayrı hoşgeldiniz demek istiyorum....

selam

uzun zamandır giremiyodum bu kanala herkes buradaymış maşallah allah birlikteliğinizi bozmasın

bu arada bende an 400 ümü satma kararı aldım hayırlısı ile an650 bakıyorum..

yeni katılan arkadaşlar olmuş hepsine de ayrı ayrı hoşgeldiniz demek istiyorum....

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Mustafa'cığım... Motor satmak için değl belki ama, almak için uygun sezon. Aradığın gibi bir motor bulabilirsin umarım. Seni görmek sevindirici:)

Gerçekten şık olmuş, zaten Nexus'un 500cc olanıda yakışıklı bir motor ama burgmandaki konfor yok ve tabiki suzuki kadar güven vermiyor bana Gilera, yeni çıkacak olan 840cc de acaba fiyat ne olur? Birde 840 cc; bir scooter için fazla olabilirmi yada gereksiz kaçmazmı diye düşündüm:wiinkk:

Gilera'nın bu hamlesine Suzuki'nin 1000'lik bir scooterla cevap vereceğine dair söylentiler ortalıkta geziyor ama... 500 cc'nin üstündeki motorların scooter klasmanı için fazla olduğunu ve amacın giderek dışına çıktığını düşünüyorum. Kaldı ki Gileranın yeni makinasının Türkiye fiyatının 25.000 YTL'nin üzerine çıkacağı aşikar... Ben bu kadar parayı scootera binmek için sanırım harcamam. O fiyatlara çok klas touring makinalar var 2. el ya da yeni.

Oğuz

Son düzenleme:
mustafa bende motorumu satma kararı aldım yaklaşık iki ay önce. ama bir kişi bile bırak alıcı olmayı aramadı bile..

yok pahasına satmaktansa bende satmadan almaya karar verdim. ozzcumun dediği gibi motor almak için güzel ama satmak için kötü günler bu günler..

hatta biraz daha beklersen, yani almak için havalar soğudukça, alım için daha iyi fırsatlar çıkabilir kardeşim.

mustafa bende motorumu satma kararı aldım yaklaşık iki ay önce. ama bir kişi bile bırak alıcı olmayı aramadı bile..

yok pahasına satmaktansa bende satmadan almaya karar verdim. ozzcumun dediği gibi motor almak için güzel ama satmak için kötü günler bu günler..

hatta biraz daha beklersen, yani almak için havalar soğudukça, alım için daha iyi fırsatlar çıkabilir kardeşim.

Arkadaşlar bu arada kasım ayında fuar var biliyorsunuz, orada 2008 modeller tanıtılacak, dolayısıyla 2007 modellerde ciddi indirimler olabilir. Hem sezon kış hem de fuar; fiyatları ciddi şekilde erozyona uğratabilir diye düşünüyorum. Ben olsam yeni motor almak için Kasım - Aralık aylarını beklerim.

Arkadaşlar görmüşsünüzdür belki siz de Bolu'ya bir gezi yapılması düşünülüyor. Biz de katılalım mı? Ne dersiniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar