yeni K7 mle 20 km nin altındaki hızlarda gidemiyorum. bostancıda oturdugum icin caddeye cok fazla giderim ve tabiki caddede trafik hic bitmez bu da hep 20 km altında gitmene sebep olur. motordan cıkan seslerden artcılar bile urkuyor.dusuk hızda motor ole bir titriyorki inanılmaz yoruyor.dengemide feci bozuyor.artcılara da rezil oluyoruzuff ya onca hayal kurdum ben burgman icin simdi tam hayalime kvaustum derken sorunlarım bitmiyor bu yetmez gibi simdi de bagaj kilidi bozuldu bazen acılıyor bazen acılmıyor bide buna sinirlendim seytan diyo sat su motoru doru duzgun vitesli motor al butun arkadaslarım kullanıyo hic kimsenin boel sorunları yok yaaaa
omurilik cok guzel yazmısın keske herkes senin kadar paylasımcı olsa nedense bu sitede konusan kimse yok 2 gunde bir giriyorum hala sayfa aynı 109.neyse en azından biz ikimiz konusurz sorunlarımızı ve dertlerimizi.
Sana bir iki sorunumdan daha bahsediyim sevgili çaylak,
Kilit sorunu bende de başgösteriyor arada sırada ama diğer problemlerin yanında küçük kaldığından mıdır nedir, yazmayı es geçmişim. Esas bomba problemim şu: Motor bugün 3.kez seyir halinde iken stop etti. Son 200 km. içinde bu 3. stobu. Akla hemen benzin kalitesi geliyor tabii ancak pek ihtimal vermiyorum zira hem arabama hem de Asya motoruma sürekli aynı benzinciden (Mecidiyeköy-Opet) alıyorum ve diğer araçlarda şu ana kadar bir problem yaşamadım.
Son olarak ise, ön fren diskine baktım sadece ince bir şerit parlak yani balata çok küçük bir alana basıyor; kalan genişçe bir alan ilk günkü gibi balata hiç değmemiş aynaya. Sanırım fren balataları aynaya düzgün basmıyor. Kısıtlı bilgim olduğu için sağlıklı bir tahmin yapamıyor olabilirim ancak bir sorun olduğu kesin zira ön frenlere hafif dokunsam bile daha önceki yazımda söylediğim gibi çok net duyulan sürtünme sesi geliyor.
Senin bahsettiğin sarsıntı her gün artan şekilde benim K7'de de var ancak seninki kadar olmayabilir, karşılaştırmadan anlaşılmaz kanaatimce. Konforu çok kötü etkiliyor ve gerçekten insanı uyuz ediyor haklısın.
Off ya, senin dediğin gibi güzel hayallerle aldığım K7 biraz fos çıktı gibi. Karışık duygular içerisindeyim. En iyisi Altan Motor'a götürmek ve şöyle detaylı inceletmek; haftaya vaktim olursa gideceğim. Uygun olursa buluşup, beraber gidebiliriz, problemi yaşayan diğer arkadaşlar da gelebilir. Güzel güzel tartışır ve Gelişmeleri burada yazarız; ilgili kişilere de faydamız olur ve forumumuza da naçizane katkısmız olur.
K7'si olan arkadaşlar lütfen bize yardım edin. Problemlerinizi bizimle paylaşın ki bu problemler kronik mi, münferit mi anlayalım. Bu makinalara çok ciddi paralar veriyoruz. Neden? Konforlu, keyifli ve güvenli sürüşler için. Eğer herkes benzer problemleri yaşıyor ise ortak tavır alınıp, ilk önce Suzuki Türkiye sonra da Japonya zorlanabilir, bunun bedelini sadece biz ödemeyebiliriz? Tabii kimse anlatmadığı için şu an ben kendi kendime gelin güvey oluyor olabilirim.
Herkese sevgi ve saygılar,