arkadaslar fuardan K7 aldım ama biraz sorunlu cıktı 20km nin altnda hızlarda alet fena sapıtıyo.acaip sesler geliyo felaket titriyo pat pat pat vuruyo daha neler neler dengeyi de bozuyo. aldıgım yerle konustum K7 lerin cogunda debriyaj sorunu varmıs ve garanti kapsamında degisitiriliyomus. bilginiz olsun ben de beklemedeyim cunku ay sonuna dogru gelecekmis ne yazıkki

Bir de sisy bar bekliyorum bi turlu gelemedi o da yurtdısından
Altan Motor'a 2 gün önce sordum. Sissy bar'dan haber yok; bu yaz gelirse iyi yoksa hanım sakat kalır

Acaba Sissy Bar arkasına da top-case yapılabilir mi? Bunu da ben sana sormuş olayım?
Ben de fuardan (NBC azizliği nedeniyle nakit ödediğim motoru 3 hafta sonra,
ruhsatı ise 38.gününde, ve hala tüm belgelerde şasi ve motor no yanlış, plaka eksik, mühür, fatura henüz yok vs.) alma savaşının bir kısmına geldikten sonra ve bu arada 730 km. ruhsatsız ve çıkma bir plaka ile aleti kullandıktan sonra rodajın ilk 800 km'lik bölümünün raporunu sizlerle paylaşmak isterim. İlk 700 km. en fazla 4500 devir (kitapçıkta 4.000 devir geçmeyin diyor ancak bu mümkün değil, zira viteleri 4.500 civarında değiştiriyor; tabi sürekli 1.vites ve 15 km./saat ile giderseniz o ayrı)
Sorunlar:
Sol elcik kenarındaki metal gevşedi; düşmeden taktık. (NBC Serkan usta saolasın)
Düşük hızlarda gaz verirken kayıştan vıcır vıcır ses geliyor (500. km'den sonra
başladı; Serkan usta düzelmez; bu kronik hastalığı dedi)
Çaylak motorcunun dediği gibi sanki debriyajda problem var. Mekanikten çok anlamam ama, özellikle yokuş yukarı kalkışlarda alet 3000 devirde ancak hareket ediyor o da çok yavaş 4500 devirde ancak 10 km. gibi bir hıza ulaşmış oluyor ki bayağı uzun bir sürede. Ayrıca bu esnada da sanki yanık kokusu geliyor. Ben 70 kg. olup, hani çok da ağır değilim. Anlamadım. Rodajda olduğu için düz yolda ışıklarda falan henüz yüklenmedim gaza ancak pek harekete hevesli değil gibi. Acaba 33 beygir 204 kg.'lık motora az mı? Bunu da anlamadım henüz.
Bir de frenlere çok nazik davranmama rağmen frenlerden gelen sürtünme sesi rahatlıkla duyuluyor. Normal mi? Bunu da anlamadım.
Ayrıca yoldaki her bozukluğu çok hissettiriyor. Süspansiyon ayarı mümkün mü? Biraz fazla sert gibi.
Yere çok yakın olması zaten bilinen bişiy de acaba yükseltilebilir mi diye sordum ustaya cık dedi.
Performansla ilgili kafama takılan diğer bir soru da şu: Düz yolda 80 km. ile giderken (yaklaşık 5.000 devir; onu da bugün yaptım); yol hafif yokuş yukarı başlıyor ise ve ben gazı biraz açmıyorsam hızım 60 km'ye kadar iniyor. Aynı gaz seviyesinde hafif bir yokuşta dahi bu kadar bir hız düşüşü normal mi?
Geçenlerde bir konu başlığı Burgman 400'ün son hızı nedir idi. Artçı ile 150 artçı yoksa 160 km/saat hız yaptığını söyleyen arkadaşlar vardı. Benim düz mantıktan hareketle sorum şu: 4.000 devirde düz yolda yaklaşık 65 km/saat yapan bir makina kırmızı hat 8.500 devirde ise nasıl olur da 160 km./saat yapabilir. Demek ki 9.500 deviri geçiyorlar.
Bu problemlerin haricinde gayet iyi. Bilmiyorum acaba acele mi ediyorum. Şöyle 1.500 km'yi geçip devirli kullanımlarda performans daha mı iyi olacak? Burgman alırken beklentim çok yüksekti bu nedenle çok mu titiz inceliyorum acaba?
Benim beklentimi aşan iki konu var. Denge ve yol tutuş mükemmel; yakıt sarfiyatı süper. Çok detaylı hesaplar yaptım. Ortalama 3,95 lt./100 km. 700 km.'nin 200 km.'sinde artçı var. Şehiriçi oranı 20% yaklaşık.
arkadaşlar bayağı uzun oldu biliyorum. K7'sini yeni almış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlar ise çok memnun olurum. Belki kafamdaki sorulara cevaplar bulabilrim.
Saygılar,