gençler burgman almaya karar verdım gıbı yanlız aklımda tek bır soru kaldı tek silindir çift silindirfarkı dıger bır fırma modelıne gore mukayese yapıyorum tek sılındırın artı veya eksısı nedır bu teknık konuda bılgılerınıze ıhtıyacım var tşkler
Ahaha alican abi
Cumhuriyet altını benzetmesi süperdi
O zaman biz makineleri satmak için kuyumcuya gidelim![]()
Alttan motor hade yırtınız yarın hava yagmurlu kimse gelmez..:cherry:
1. Çift silindir makinenin özellikle tork daha fazla olacaktır ama benzin yakısıda ona göre olacaktır tabi..:wiinkk:
2. Çift silindirli makinenin rezonansı tek silindirliye göre daha az olcagından özellikle artçı daha az titreyecektir.![]()
Ancak özellikle Japon makinelerin teknolojisi tek-çift silindir sıkıntılarını (tek silindir lehine) halletmişlerdir..(En azından Suzuki :cherry: )..
Dolayısıyle alacagın motosiklete göre değişmekle birlikte;
Eğer Honda Silwerwing ile Burgman mukayesesi yapacaksak Benzin sarfiyatı farkı derhal BUrgmanı öne cıkarır..:cherry:
Bunu yanında birde servis ve yedek parca rahatlıgıda gelince hele birde 2. elde cumhuriyet altını gibi olunca sölenecek bişi kalmıo..!!!:cherry:
S&S
kesinlikle abi çok sağol
mükemmel bir yol yaptım dün
floryadan sahil avcılar dahil ambarlı e5 çıkış kumburgaz selimpaşa silivri sürekli sahil yan yol havada muhteşemde güneşli tatlı meltem esintili güzel bir havaydı aşkımız başladı burg le ve sadece ve sadece (ki onuda alırken bile bile aldım) motorun alçak olması (test sürüşü yaparken florya beşyol e5 çıkış virajında biraz fazla yatırdım sağ tarafı nerdeyse sürtüyordum) o da biraz dikkatle aşılıyor ve sonra gelsin keyif
zaten
BURGMAN ANLATILMAZ YAŞANIR
selam
abi eline emeğine sağlık çio iyi olmuş 3. kimdi acaba falan ben kendime benzetemedim ama......
saygıyla
bılgılerınıze tşk uzun yoldakı performans durumu nasıl mesela tekırdag marmaris etabı olarak duşunursek arkada artcıda dahıl o konudakı aydınlatıcı fıkırlerınızı beklıyorum tşk ler
merhaba arkadaşlar
bende burgman 400 cok begenıyorum
suan ancak 2. elini alacak durumum var
aldığım bır duyum burgman motorlarının 20.000km bıttıgını soyluyor
lutfen sakın yanlıs anlamayın
sızden yardın rıca edıyorum bu konuda
keyıflı sürüşler....![]()
Burgmanlarda 30.000 km veya 2 yıl garanti var.
Ahanda burgmancıların hepsi uyumuş . Topiği cökertelim.![]()
![]()
Ya ya ya şa şa şa Kymmco Kymco cok yaşa:mrgreen:
:okey:: :
cgum::
Sabah bir bakacaklar kymco cular topiği HACK lemiş.
sevgili arkadaşlar...herkese merhaba..ben aranıza yeni katıldım 2 yıldır burgman a biniyorum 2001 model...motordan çokda memnun değlm..sibop ayarı çok istikrarsız...grenajda da sorunlar var..iyi usta biliyo musunuz...cvp gelirse sevinirim...herkese tekrar selamlar
bılgılerınıze tşk uzun yoldakı performans durumu nasıl mesela tekırdag marmaris etabı olarak duşunursek arkada artcıda dahıl o konudakı aydınlatıcı fıkırlerınızı beklıyorum tşk ler
merhaba arkadaşlar
bende burgman 400 cok begenıyorum
suan ancak 2. elini alacak durumum var
aldığım bır duyum burgman motorlarının 20.000km bıttıgını soyluyor
lutfen sakın yanlıs anlamayın sızden yardın rıca edıyorum bu konuda
keyıflı sürüşler....![]()
@equator
Ben Florya'da oturuyorum, sende buralardasın galiba![]()
yok ben silivrideyim ama arkadaşlarım florya yeşilyurt genelde hep oralardayım
bizde bir ara toplanalım iyi olur hem karşıya gider baskın yaparız topluca
altan motor bekleee bizi :rendeer: