Alican Abi, akşam arayacağım. Saygılar...
arkadaşlar merhaba;3 senedir aprilia scarabeo 500 kullanıcısıyım(arada kısa bir gilera nexus maceram olmuştu).geçen haftadan beri beklediğim burgman 650'ye kısmetse bu hafta kavuşacağım.paylaşımlarınızı ilgiyle izledim ve katılmak istedim.herkese iyi haftalar dilerim.
arkadaşlar merhaba;3 senedir aprilia scarabeo 500 kullanıcısıyım(arada kısa bir gilera nexus maceram olmuştu).geçen haftadan beri beklediğim burgman 650'ye kısmetse bu hafta kavuşacağım.paylaşımlarınızı ilgiyle izledim ve katılmak istedim.herkese iyi haftalar dilerim.
Arkadaşlar herkese selamlar sevgiler.
Bir aksilik çıkmazsa çarşamba günü yeni canavarıma kavuşacağım (burgman 400 k7)
Bugün mağazada yakından detaylı bi şekilde de inceledim.(karaköy korlas)
Forumu çok uzun süredir süzüyorum.
Majesty , silver wing , burgman , piaggio ... baya bi kafa yordum.
Ancak sonunda gerçekten metalurjik olarak ve mühendislik olarak tabi birde DİZAYN burgmanin üstün olduğu kanaati bende oluştu.
İnşallah servis konusunda da bi sorun yaşamazsam , sonunda aradığım keyifi bu motorda bulacağım.
sizler ne dersiniz...
arifarabul hayırlı uğurlu olsun ilk k7 senden tebrikler:rendeer:
Arkadaşlar herkese selamlar sevgiler.
Bir aksilik çıkmazsa çarşamba günü yeni canavarıma kavuşacağım (burgman 400 k7)
Bugün mağazada yakından detaylı bi şekilde de inceledim.(karaköy korlas)
Forumu çok uzun süredir süzüyorum.
Majesty , silver wing , burgman , piaggio ... baya bi kafa yordum.
Ancak sonunda gerçekten metalurjik olarak ve mühendislik olarak tabi birde DİZAYN burgmanin üstün olduğu kanaati bende oluştu.
İnşallah servis konusunda da bi sorun yaşamazsam , sonunda aradığım keyifi bu motorda bulacağım.
sizler ne dersiniz...
SELAM
şu an itibarı ile yağış başlamış bulunmaktadır...
hayırlısı bizim gezi suya düşmez inşallah...
saygıyla
selam
bora abi şu pantolon işini ne yaptın...malum gün yaklaştı son-4
paşa abi yolculuk genelde gündüz vakti olacak değilmi malum banim kaskın camını değiştirdim koyu renk güneşte çok iyi de gece cam açık gezmem gerekecek gece yolculuk yok ise problem değilde yoksa yanıma çizik olan orjinal camıda mı alayım ne olur ne olmaz tabi garantiye alalım işimizi gece yolculuk olur ise camı değiştiririm...