Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam arkadaşlar, yeni arkadaşlar siz de aramıza hoşgeldiniz.

Arkadaşlar, üzülerek söylemem gerekiyor ki Çanakkale gezisine iştirak edemeyeceğim. Birinci sebebi, 17 Mart için izin alamamış olmam, ikinci sebebi ise Motorumu henüz teslim alamamış olmam...

:( Motoru, en erken sanıyorum ki 5-6 Mart gibi teslim alabileceğim. Motoru bu kadar geç almamın nedeni NBC'ye motorun ücretinin bir kısmını geciktirmiş olmamdır. NBC motorun sahibi Bora Bey'e bana karşı gösterdiği sabırdan ötürü müteşekkirim...

Bu sabah NBC'ye gidip kalan borcumu ödedim, bunun dışında aşağıdakileri aldım başlangıç için, eğer başka tavsiyeleriniz de olursa açığım:

1- Nolan kapalı (siyah) kask... (N61 olması gerek modelinin)
2- Bering yaz-kış mont
3- Dainess eldiven (Eldivene mont kadar para verdim neredeyse:( normal mi bilmiyorum ama?)
4- Fox mafsallı dizlik
5- Bellik (Markasını anımsamıyorum
6- Lastik şişirmek için sprey
7- Branda (Held)

Tabii ki başka almam gereken şeyler de var, kilit, disk kilidi vb. konularda bi öneriniz olursa sevinirim. Aldıklarımı henüz kullanmadığım için değiştirmem mümkündür... Kasko fiyatları ile ilgili bilgisi olan arkadaşların da yardımını bekliyorum...

Motoruma artık bi an önce kavuşmak istiyorum, umarım NBC plaka ve ruhsat işini fuardan önce halledebilir:(

Bende her iki fuar için bi dünya davetiye var... Bilginiz olsun. Ne kadar lazım olursa:)...

Yarın akşam ki toplantıya gelmeye çalışacağım... Yeri ve saati bildirebilirseniz çok sevinirim...

Duffy, buralardayım. Bi yere kaybolmadım :) Sen nerelerdesin:)

Kendinize iyi bakın arkadaşlar, iyi akşamlar.

Oğuz...

selam
öncelikle çanakkale ye gelemediğin için üzüldüm...

bence kaskı çenesi açılabilen tarzda alsan daha iyi olur (kişisel fikrim)

kasko yu da ben 1100 ytl ye yaptırmıştım isviçre sigortadan kor.... yaptırmıştı.. sen fiyatlarını al en uygun bulduğun fiyatı bana bildir benim sigortacımdan da bi fiyat alırız...

Stingray, sağol kaçta buluşulacak, akşam gelmek istiyorum. Seninle nerede kaçta buluşabiliriz?

Oğuz...

Alinazik, kardeşim sağol tavsiyen için. Bana çeneden açılan kasklar ses yapar, daha çok rüzgar alır ve koruması da daha zayıftır dediler ama ben kati bir karar veremiyorum, daha sonra belki yaz için ikinci bi çeneden açılan kask alabilirim diye düşünüyorum... Siz ne dersiniz arkadaşlar?

Oğuz...

Son düzenleme:
Oğuz hocam vapurdan indiğinde seni kadıköy'den alabilirim.
saat 20:00'de Caddebostan'da olacağımıza göre 19:45 gibi alabilrim. Bende yedek kask var.
Bugün yeni lastiklerimi tamer abiye gidip taktırtmayı planlıyordum ama yarın sabah yapacağım gibi gözüküyor.
Çeneden açılan kask taraftarıyım. Kısmetse akşam takarsın.
Ben bu hafta içinde Nolan N 102 N-Com setiyle beraber almayı planlıyorum.

Güvenlik ve keyif Sıralaması şöyle

1- Full Face Tam kapalı Kask - Az rüzgar sesi, çok iyi koruma, çok daraltıcı ve sıkıcı sürüş.
2- Çenesi açılan kask - Orta rüzgar sesi, iyi koruma, sıkıldığında çeneyi açıp yine kafanı koruma şansı
3- Open Face Kask - Çok rüzgar sesi, zayıf koruma, kışın çok rüzgar alması sebebiyle çenenin ve yüzünün üşüme ihtimali. Keyif konusunda en iyi kask.

Sevgiler
Tolga

Son düzenleme:
Okeydir, Tolga, K.köy'de buluşuruz.Çok sağol, yoksa yol benim gözümde büyüyordu:) Ben ararım seni cepten.
Kask konusunda verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür ederim.
N102 için ne fiyat aldın? Ncom seti ayrıca ne kadar, bilgi verebilirsen sevinirim.
Oğuz...

kask

Oğuz hocam vapurdan indiğinde seni kadıköy'den alabilirim.
saat 20:00'de Caddebostan'da olacağımıza göre 19:45 gibi alabilrim. Bende yedek kask var.
Bugün yeni lastiklerimi tamer abiye gidip taktırtmayı planlıyordum ama yarın sabah yapacağım gibi gözüküyor.
Çeneden açılan kask taraftarıyım. Kısmetse akşam takarsın.
Ben bu hafta içinde Nolan N 102 N-Com setiyle beraber almayı planlıyorum.

Güvenlik ve keyif Sıralaması şöyle

1- Full Face Tam kapalı Kask - Az rüzgar sesi, çok iyi koruma, çok daraltıcı ve sıkıcı sürüş.
2- Çenesi açılan kask - Orta rüzgar sesi, iyi koruma, sıkıldığında çeneyi açıp yine kafanı koruma şansı
3- Open Face Kask - Çok rüzgar sesi, zayıf koruma, kışın çok rüzgar alması sebebiyle çenenin ve yüzünün üşüme ihtimali. Keyif konusunda en iyi kask.

Sevgiler
Tolga

üstüne söz yok.. hepsini güzelce açıklamış..:cat:

Oğuz telefonunu bekliyorum. seni sirkeci vapur iskelesi yanında Haldun Taner sahnesinin önünden kısmetse alacağım.
Burgman'dan tanırsın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw tamda diyete basladım bugün..Aksamda burger king şimdi..oldumu yaaaa.:p

oda no oda tıpı kalan kısıler
1 3 sgl T&T+ARTCISI+TAİ
2 1DBL 1SGL BOŞ
3 2 SGL DUFFY +EŞİ
4 1DBL 1SGL BORA +ARTCISI (KARABATU)
5 3SGL ALİNAZİK+VEDATARPACI+EXSELANS
6 1DBL 1SGL MERT SERPEN+EŞİ
7 2 SGL TARDEN +ARTCISI
8 1DBL 1 SGL ZAFER + EŞİ
9 3 SGL ergane ve 2 arkadası
10 1dbl 1sgl TAMERİREVUL+EŞİ
11 2 SGL TARDENI ARKADASI+ ZUHTUPASA(ALİCAN)
12 1 DBL TOLGA +EŞİ

ARKADASLAR GEZILISTESI VE OTEL YERLESIM PILANI BU
SAYGILAR
AKSAM SAAT 20 00 DE CADDEBOSTAN BURGERKING TE GÖRÜŞMEK ÜZERE
TAMER

bu akşam buluşma yerine 8 den erken gelecek var mı? ben daha erken olabiliyorum, akşam iptal edemediğim bir yemek çıktı. eğer erken gelebilecek birileri olursa görüşebiliriz.....
saygılar emre

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet bak diyetteyiz zaten...Sinirler gergin..:cherry: Gec kalmayın....:cherry:

Şu listeyi son kez olması gerektiği gibi yazıyorum.
Umarım bu şeklin üzerine ekleme yaparsınız.

6 adet DBL (Çift Kişilik) 6 X 2 = 12 Kişi
2 adet SGL (Tek kişilik) 2 X 1 = 2 Kişi
3 adet TRP (Üç kişilik) 3 X 3 = 9 kişi

Toplam 23 kişilik odaları mevcutmuş.

DBL - Çift kişilik oda
1-DUFFY +EŞİ
2-MERT SERPEN+EŞİ
3-ZAFER + EŞİ
4-TAMERİREVUL+EŞİ
5-TOLGA +EŞİ
6- KARABATU + Artçısı

SGL - Tek Kişilik Oda
1- Zühtüpaşa
2- Tarden

TRP - 3 kişilik Oda
1- T&T + Artçısı + Thai
2- Alinazik + Vedatarpacı + ekselans
3- Ergane + 2 arkadaşı

İhtiyaç olan oda
Tarden artçısı ve Tarden arkadaşı için ya 1 adet DBL(çift kişilik oda) yada 2 adet SGL (Tek kişilik oda)

Sevgiler Akşam görüşürünz inşallah
Tolga

Forumdan Uzaklaştırıldı
Len hala burda bi sürü adam var...hade cıkın artık...:cherry:

Stigrayx, kardeş benim cep telefonunda sorun var 19:30 vapuruna bineceğim, 19:50'de söylediğin yerde buluşsak ok. midir? Ben seni bulurum.
Oğuz...

:( tahmin edebiliyorum bizde erkanla konuşuyorduk saat gecmek bilmedi bize yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar