Valla ben hergün geçmekten alıştım yol boşsa en soldan basıyorum ama arabalar çoksa birde onların türbilansları ile dengemi kaybetmeyim diye orta şeritte onlara uygun hızda seyrediyorum. En büyük hata en sağ şeritleri kullanmak köprünün ayaklarında çok dikkat edin oradaki metal plaka hafif ıslandığında cam gibi olur birde orada rüzgar kesilir yalpalarsınız. Köprüde en dikkat edilecek bölüm ayakların orasıdır.
vedatarpacı, aynen bende yazın yemiştim cezayı o kadar motor arasından beni ayıkladı ben sesimi çıkarmadım tam ceza yazacakken dedim benim dışımda başka kim ceza yiyecek herkes dedi iyi bak o zaman bütün motorlar oradan geliyor dedim yazacakmısın dedim hemen bir kahramanlık yaptı gelen motorları durdurdu bu baktı ardı arkası kesilmiyor. Tamam dedim baktım kıvranıyor amacı bana cezayı yazacak diğerlerine ruhsata bakar gibi yapıp bırakacak. Sonra direkt itiraf etti ben dedi göz yumuyorum ne olacak motor geçsin çoğu zaman görmezliğe geliyorum ama sizi amirim görmüş telsizle anons etti mecburum bu cezayı yazmaya tamam dedim diğerlerini saldı şimdi ne yapsın emir kulu en ucuz cezayı yazacam dedi saolasın dedim yoluma devam ettim 49ytl. idi bankaya zamanında ödedim peşin indirim diye bişey varmış 30 küsur kadar ceza ödedim.