arkadaşlar günaydın !!!!!!!
herkese hayırlı haftalar dilerin
Demişiz...:wiinkk:İlk buluşmaya gelirsen bu konuyla ilgili gelişmelerden haberdar olabilirsin...:cherry: :wiinkk:
S&S
Sende böle demişsin...ilk buluşmaya elimden geldiğince gelmeye çalışırım
zuhtupasa sen hiç merak etme![]()
Şİmdi böle diosun..Bu arada kimse Burgman Club fikrine ses çıkartmadı.
Tolga
Ben anca devreye girebildim gececiyim nede olsa...Tünaydın diyeceğim dolayısıyla...arkadaşlar günaydın !!!!!!!
Beetle65, abi sen nerdesin bizi bıraktın gittin iyimisin. aktif görünce hemen sorayım dedim belki gene kaybolursun
Saygılar
Bora
Arkadaşlar selam,
Burgman Club fikrine varım da; daha ben motora binmekten aciz bi adamımNasıl olacak?
![]()
Beetle65 çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Kendine çok dikkat et.
Hayatta en önemlisi sağlık ve ağız tadı... Gerisi yalan...Tekrar geçmiş olsun
zafer abi geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım
Evet Burgman Clup henuz yok..ama olmalı artık sanki...Pahallı diye fazla tercih edilmediğinden olsa gerek sayimız artmakla beraber hala oldukca düşük sanki...Ama ben seve seve katılırım..
Sevgi&Saygı
Yahya Dai
Ben anca devreye girebildim gececiyim nede olsa...Tünaydın diyeceğim dolayısıyla...
Merak ettiğim bir iki şey var , görüşlerinizi almak isterim..Burgman 650 için "Power Comander" kullanmanın bir espirisi varmı ?
Kağıt filtre kullanımı için ne düşünüyorsunuz....Ve son olarak performans arttırıcı egzost kullanımı Burgman 650 için uygulanabilirmi ve hiç yapılmış bir örnek varmı görebileceğimiz.
Şimdiden teşekkürler
Yahya Dai
Valla hemoroid diye girdik ama
kalın bağırsaktan 4,5 cm.lik bölüm alındı
zor bir operasyondu :salut:
Düzeleceğim inşallah :cat:
İlginize tşk.ler arkadaşlar :rendeer:
Valla hemoroid diye girdik ama
kalın bağırsaktan 4,5 cm.lik bölüm alındı
zor bir operasyondu :salut:
Düzeleceğim inşallah :cat:
İlginize tşk.ler arkadaşlar :rendeer: