selam arkadaşlar
kendi çapımda bugün yaptığım istanbul gezisini sizinle paylaşmak istedim..
öncelikle yıkamacıda burgmanıma ilaçla yıkama yaptırdım ve durulamadan sonra sıvadım kolları kurulama ve cilalama yaptım buyrun resimlere bakalım
burada cam arası nı nasıl kuruladığımı göstermek istiyorum...(ukelalık gibi oldu biraz ama idare edin işte...)

temizlik bitti bunlarda temiz,pak,cilalı burgman görüntüleri....

şu arkada oturan lavuk benim makinaya ilaç sıkıp su tutmaktan başka birşey yapmadı (gerçi ben öyle istedim) bir kaç kere denedim ben yıkamacılardan daha temiz yıkıyorum bu kanıya vardım örneğin: ben burgmanımı kurulayıp , paralatana kadar beş adet arabayı iç-dış yıkadılar....
krom un asaletine bakarmısınız benim gözlerim kamaştı,temizlik çok yakışıyor kroma canımmm..
temizliği bitirdikten sonra benim dükkan ümraniyede mıntıkamdaki işlerimi hallettim postane,müşterilerin faturaları,ziraat bankasından kgs alımı vede üsküdar daki şekerbank dan çek tahsilatı ordan ver elini beşiktaş oradan da bi tahsilat ve sirkecideki motorsiklet aksesuar ları satan sokak ta aldım soluğu.. ve oradan da kaskıma koyu renkli kask camı aldım.
sıra geldi kaskıma aldığım gri cama benim kaskımın camında derin çizikler vardı gittim buldum yıldız motorda orjinal aıroh camı 90 ytl ye aldım fiyatı pahalı gibi geldi ama kaskın fiyatını sorunca tamam dedim benim kaska 330 euro dedi
burasıda sirkeci üsküdar iskelesinin önündeki büfe burada karnımı doyurup feribotlamı geçeyim, (belkide feribotla geçsem vedatarpacı ile karşılaşabilirdim ne dersiniz...) yoksa karayolu ile boğaziçi köprüsünden mi gideyim diye düşündüğüm yer... bugün aldığım kgs yi de test etmiş oldum karayoluyla geldiğim için..... ama köprü beni iyi terletti arkadaşlar bugün kü rüzgarda burgmanı biri altımdan çekiyor zannettim... tırstım yahu
dayılarıda meşur ettik yahu....

çok fazla sıkmamışımdır inşaallah sizleri benim açımdan çok güzel bir tekli gezi oldu (bu arada asya dan avrupa yakasına ilk defa geçtim burgmanımla...) iyi bir tecrube oldu benim için...
saygılarımla
mustafa