Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vedat seninde bu gezi merakın...:cherry:

Geziye Gelirim peşinen söyleyeyim.
Karabatu seni yanlış anlamışım. Sen yine eskisi gibi gideceğin yere 5 dk geç git en güzeli böyle. Bende aynı mantıkta devam ediyorum.
Köprüdeki kazayı duymadım. Umarım arkadaşın durumu iyidir.
Yurtdışından bugün ısıtmalı elcik siparişimi geçtim. Şu an aksesuarları topluyorum, hepsini tamamlayınca Tamer abiye gideceğim. Muhtemelen bana kızacak ama yapacak bişey yok.
Ortaya Tank-bag sipariş ettim ama halen adresime gelmedi. Türkiye'ye girişi 18 Ocak'ta olmuş ama ortada çanta falan yok. Acaba gümrüğe takılabilirmi böyle bir çanta? Aranızda sipariş edeniniz varmı?
Sevgiler
Tolga

ooo kimleri görüyoruz vedat nbr ya bizde dedik vapurda birileriyle tanıştı bizi unuttu. :cherry:
stingrayx, nereden geliyor almanya'dan ise Deutsche Post ile gelecekse Avrupa yakasında topkapı'da bulunan yere geliyor haberin olsun istersen gönderi no ile bir sor

:queen: ya hocam bu motorun yakıtı ne bir depoyla kaç km gidiyor lütfen bu çok merak konusu bende hızını anladık sağolasın ya zühtüpaşa bu sitede tanıdığım en eski burgmnancı sensin bi cvp yaz ya:pr:

Merhaba mehmetkilic31 kullanıma bağlı aşağı yukarı 250 km.Cevabını erbabına Zühtüpaşaya bırakıyorum benimki biraz acemiyce
Saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
:queen: ya hocam bu motorun yakıtı ne bir depoyla kaç km gidiyor lütfen bu çok merak konusu bende hızını anladık sağolasın ya zühtüpaşa bu sitede tanıdığım en eski burgmnancı sensin bi cvp yaz ya:pr:

:rendeer: Saol..şimdi şöle..Şehir içinde agresif kalkışlar yapmamak koşulu ile elinin içinde deniz kabugu varmıs gibi gaz verirsen full depo benzinle 290-300 km. gidersin..Aksi durumda 240 km. lerde biter..
Aynı kosullarda uzun yolda 350-400km.lerde biter..:wiinkk:
S&S

anaa benim burgman benzin manyağı :queen: bir depo 13 lt. eh işte 27-30 ytl koyuyorum 210km yaparsa oo iyi diyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw su bulusma işinde SYM cilerde bastırıo..Birlikte bi organizasyon yapsak dioruz thai ile..ne dersiniz??:silent:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gilera Nexus kullanıcılarıda bulusmaya katilabiliyor mu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu hafta sonu düşünüyorduk ancak netekim cts acayip yağmur görünüo..(nihayet)..Muhtemelen haftaya ayarlarız..:wiinkk:
S&S

Merhaba mehmetkilic31 kullanıma bağlı aşağı yukarı 250 km.Cevabını erbabına Zühtüpaşaya bırakıyorum benimki biraz acemiyce
Saygılar

TEŞEKKÜRLER DOSTUM

:rendeer: Saol..şimdi şöle..Şehir içinde agresif kalkışlar yapmamak koşulu ile elinin içinde deniz kabugu varmıs gibi gaz verirsen full depo benzinle 290-300 km. gidersin..Aksi durumda 240 km. lerde biter..
Aynı kosullarda uzun yolda 350-400km.lerde biter..:wiinkk:
S&S

VALLA SPER YAKITI BENİM ZAT 150 11 LT DEPOSU VAR 220-240KM GİDİYOR O ZAMAN NEDEN 150 LİK MOTARA BİNECEM 400 LÜĞE BİNERİM N E ALAKA Dİ Mİ???? NEYSE TEŞEKKĞRLER

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ben katılamıyomuyum şimdi bulusmaya :silent: hem xenon farlarımda var :p

skullhunter bizi desteklediniz için teşükkürler:rendeer: şilede fazer ı olupta bostancıda oturan kim diye soran bendim:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
VALLA SPER YAKITI BENİM ZAT 150 11 LT DEPOSU VAR 220-240KM GİDİYOR O ZAMAN NEDEN 150 LİK MOTARA BİNECEM 400 LÜĞE BİNERİM N E ALAKA Dİ Mİ???? NEYSE TEŞEKKĞRLER

Aynen doğru..:cat: Bende zat 150 den geçmiştim Burgman 400 e..bazen daha bile ucuza geldiği olurdu...

Ben katılamıyomuyum şimdi bulusmaya :silent: hem xenon farlarımda var :p

Tabiki katılablirsin hatta bide ortama girdiğinde bi "selam" dersen daha da sempatik olabilirsin..Yada ayrılırken "alasmaldık" filen .:bounce: :wiinkk:

S&S

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
zuhtupasa dedimya abi giderken hadi hepinize kolay gelsin diye ama kaskı takmıstım maskede vardı sesim size ulasmadı galiba, korna bile çaldım voink voink diye börek icin tşk bu arada:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gezi haftaya kaldı yani ben ve Börgmın'ım hazırdık :cherry:

Mecburen..:pr: Bu hafta sonu hava çok fena...:farao: napalım haftaya sıkı bi organizasyon yaparıs...:rendeer:
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar