Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hoşgeldin aramıza, önce yeni motorun hayırlı olsun. Sonra Mart'a kendini hazırla :D

Mart'ı beklemeyelim derim.
Bugün havanın güzelliği sayesinde 68 km yol yaptım en keyifli yer de Moda burundu.
Tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar
Sonunda 1 yıldır beklediğim AN400 'ümü aldım. Hemde sıffffırrrr kilometre. Allah tüm isteyenlere de nasib eder inşallah.
Aranıza katılmaktan çok mutluyum.
1 ayda yaptığım araştırmaları, karşılaştığım sorunları vs hepsini yazacağım.
İşinize yarayacağına inandığım çok enteresan aksesuarlar buldum.
Şimdilik fazla detay veremiyorum çünkü hala motor ile alakalı bir işim kaldı ve haklarında yazacaklarım burayı takip ettikleri için eleştirilerimi sonradan belirteceğim.(malup köprü ve dayı ilişkileri)
Ha bu arada Altan Motor gerçekten dediğiniz gibiymiş.
Telefonda Tamer abinin tatlı dili olmasaydı akşam iş çıkışı bu soğukta taa Taksim'den Kartal'a asla gitmezdim.
Dondum dondum offf.
Tamer abi 3'ü bir arada güzelmiş müdavimi olacağız bu gidişle.
Yakında tüm bilgilerimi paylaşacağım.
Herkese güvenli ve kazasız belasız sürüşler.

Merhaba Stingrayx :)
Aramıza hoşgeldin :rendeer:
Kazasız belasız, iyi günlerde kullan inş. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seçiminden dolayı tebrikler...Adres dogru, motor dogru, servis dogru...Mutlaka sende dogru..Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
S&S

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler
Tamer abi Cumartesi gelemedim kusura bakma haftaiçi konuşacağız.
Sağlıcakla kalın

Arkadaşlar merhaba,
Vedat kardeş sanada günaydın hızlı koştuk çabukmu yorulduk acaba kimseden ses çıkmıyor. Thai kayboldu paşa bir kızdırdı gidiş o gidiş beetle sabahları iyiniyetlerini bizden esirgermi oldun duffy sendede yeni bilgi kalmadı diğer arkadaşlardanda ses çıkmaz oldu tabi motor sorunsuz olunca yazıcak birşey olmuyor Size biraz malzeme çıkarıyım elcik koruma yapmaya çalışıyorum nasılmı?
duralit suntadan maksat eller donmasın önce mukavvadan maketini yaptım ama gidona bağlamasında şu an tasarım aşamasındayın becerebilirsem sizinle paylaşacağım.

Saygılar
Bora

Bora selam, burdayım işlerin yoğunluğu yüzünden yılbaşı ve bayram boyunca pek yazamadım Thai ile görüşüyoruz o da çok yoğun bir oluşum sürecinde kendisi sizede haber verecek. :mrgreen:
Bora bu arada elini çabuk tutmazsan yaz gelecek elcik korumalarını yazın kullanmak zorunda kalma :cherry:

Herkese selamlar
Deniz

ctesi yaya olarak eve giderken thai yi işyerinden çıkarken gördüm ben gayet iyiydi. Sıcak elcikleriyle sıcak sıcak ilerliyordu..:mrgreen:

Deniz, zaten benim maksatım soğuktan binemediğim için motorun yüzünü görmek brandasını açıyorum üstüne oturuyorum bişey yapıyormuşum gibi havaya giriyorum :bounce: ha bu gün ha yarın derken vakit geçiriyorum havalar ısınmış osun ki takmak zorunda kalmıyayım:queen:

onu duydum vedat sana motoru sormuş :p
bora, haklısın bende perşembe den beri motorla geliyorum işe benden mutlusu yok valla :queen:

Deniz, senin ellerin donmuyormu? yada ben temden gidip geliyorum perşembe günü güneşi görünce kenelendim motoru çıkardım akşam ev gelince yarım saat ellerimi hissetmedim .:pr:

ya ne bileyim ben birde yazlık eldiven kullanıyorum, inince elim buz gibi oluyor heralde binerken keyiften üşüdüğüm aklıma gelmiyor bir laf var ya deliler üşüdüğünü anlamazmış o misal:mrgreen:

bora selam,
sabırsızlıkla bekliyorum elcik koruması ile gelişmeleri, ilk müşterin ben olabilirim. orjinal parçasının aynusunu mı yapıyorsun yoksa yeni bir tasarım mı?
saygılar ve kolay gelsin...

elcik koruması dedinizde
givinin elcikleri örten camı var taktırsak işe yararmı acaba.

http://www.giviusa.com/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=10542

gördüğüm kadarıyla tam olarak elciği kapatmıyor ama aerodinamik olarak rüzgar yönünü değiştiriyor olabilir.
bilgisi olan varmı? Benimde geçen gün ellerim dondu Altan Motor'a giderken.

Ayrıca lastikler konusunda geçen gün Altan Motor'da Tamer abiyle konuştuk.
Aranızda lastiklerini değiştiren varmı? Performansı nasıl? Memnunmusunuz?
Sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elcik koruması dedinizde
givinin elcikleri örten camı var taktırsak işe yararmı acaba.

http://www.giviusa.com/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=10542

gördüğüm kadarıyla tam olarak elciği kapatmıyor ama aerodinamik olarak rüzgar yönünü değiştiriyor olabilir.
bilgisi olan varmı?

:cat: dogrudur..benim bir arkadasımda bu cam takılıydı ve ben bu sekilde kullandım..Sadece elleri korumakla kalmıyor aynı zamanda normalden 10 cm. daha uzun bir cam olması nedeniyle kask ustunden hava gecişi saglıyor..:wiinkk: cok basarılı..bence elcik korumadan dahada şık..:wiinkk:
S&S

bildiğim kadarıyla fiyatı 120€
biraz araştırayım bakalım. eğer yüksekliği çok rahatsız edici boyutta değilse taktırırım.
Bu arada bugün Givi topcase taktırdım (işim gereği bagaj ihtiyacım söz konusu da). acayip şık ve güzel bir malzeme. Kalitesi de duruşu da çok iyi herkese tavsiye ederim.
Sevgiler

Herkese günaydın,
İşlerin yoğunluğu ve İstanbul dışı seyahatlerim nedeni ile aranızda yoktum
hepinizi çok özledim :rendeer:
stıngrayx kardeşim sende hoşgeldin aramıza
doğru makine doğru adres :cat:
hayırlı olsun
umarım hepiniz iyisiniz :wiinkk:
en kısa zamanda görüşmek dileği ile :queen:

selamlar

Stingrayx,Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...seçimin süper...

arkadaşlar bende dün altan motor a gittim bilen arkadaşlar vardır yağ ışığım yanmıştı 1100 km de gittim taner bey ve tamer bey ile tanıştım...

İyi insanlar anladığım kadarı ile de dürüst ler :):) (esnaf olanlar anlar) :):)

neyse 1000 bakımını yaptırmış bulunmaktayım... heralde martı bekleyeceğiz ne zaman gelecek bu mart:pr: havada güneşi gördümmü kaçıyom atlıyom atıma deh nereye giderse...:queen: bu arada altan motor bi çalışma yapıyormuş eli üşüyen arkadaşlar için (duffy hariç o aldığı keyiften soğoğu hissetmiyor:)):queen: sitede yayınlar heralde yeni tasarımını.....

bu gıvı nin camı ile ilgili ne düşünüyorsunuz...thai,duffy ve bilgisi olan diğer arkadaşlar:cat:

saygılar
mustafa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar