Merhabalar.. sitenin uzun zamandır üyesiyim ama eski profilime giriş yapamadım o sebeple yeni bir profil açtım ve bu sezon için Burgman 400 almayı düşünüyorum satmayı düşünen var mı acaba?
selam arkadaşlar burgman kullanıcıları başlığını ilk sayfadan bu yana okuyorum bıkere şu kanıya vardım burgman özel bır scooter ama kullanıcılarıda bı o kadar özel ve sıcak insanlar vıteslı motorları cok sevıyorum ama motosıkleti sevmek dıye bır sey vardır hanı baktıkça kanınız ısınır bende de buırgmana karşı öyle oldu eğer bır gun gercekten alacak duruma erişirsem ve scoteer kullanmayı istersem bu burgman olacaktır .Araştırmayı severım butun scooter ceşitlerını inceledım ama burgmanda çeken özel bır sey var ALLAH kaza bela vermesın tekerınız yere düz bassın burgmanlarınızla en güzel günler sızın olsun arkadaşlar:cat:
selam arkadaşlar burgman kullanıcıları başlığını ilk sayfadan bu yana okuyorum bıkere şu kanıya vardım burgman özel bır scooter ama kullanıcılarıda bı o kadar özel ve sıcak insanlar vıteslı motorları cok sevıyorum ama motosıkleti sevmek dıye bır sey vardır hanı baktıkça kanınız ısınır bende de buırgmana karşı öyle oldu eğer bır gun gercekten alacak duruma erişirsem ve scoteer kullanmayı istersem bu burgman olacaktır .Araştırmayı severım butun scooter ceşitlerını inceledım ama burgmanda çeken özel bır sey var ALLAH kaza bela vermesın tekerınız yere düz bassın burgmanlarınızla en güzel günler sızın olsun arkadaşlar:cat:
tekrar selamlar yağ konusunu hala çözümleyemedik daha önceden motorex 10 40 aldığım bir satıcı elinde mobil1 15 50 tam sentetik olduğunu ve km den dolayı bunu kullanmamı söylüyo doğrumudur yoksa satmak içinmi öle dedi?(km si 32000 e geldi)Kayseriden herkese selamlar.sizlere bir sorum olacak Burgmanlarınızda hangi yağı kullanıyorsunuz.Geçen yaz motoru aldığımızda Motorex aldık ve 2 sefer motorex ile değiştik yaz gelmeden birkez daha değişim yapacaz neler kullanıyorsunuz![]()
tekrar selamlar yağ konusunu hala çözümleyemedik daha önceden motorex 10 40 aldığım bir satıcı elinde mobil1 15 50 tam sentetik olduğunu ve km den dolayı bunu kullanmamı söylüyo doğrumudur yoksa satmak içinmi öle dedi?(km si 32000 e geldi)
Ne kullanmalıyım litresini kaça aldınız ve nerden alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :rendeer:
Arkadaşlar merhaba uzun bir süredir çeşitli sebeplerden dolayı aranızda bulunamıyordum ancak aranıza dün aldığım burgman 400 k7 ile dönmüş bulunmaktayım. Her türlü aktiviteye hazırım.
yetkili servislerinde motül 10-40 yağ kullanıyorlar sanırım lt 30 tl. yağ kontrolunu devamlı yapmayı ihmal etmeyin. zira burgmanların belirgin özelliği yağ eksiltmeleridir.valla istanbulda bulmak kolay ama kayseride nerede bulunur bilmiyorum. hem illa bu marka kullanacaksınız diye bir şey olduğunu sanmıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 ----------
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...:rendeer:
Vedat Bey, hakann'da sanırım AN650 var. Bu motorda yağ eksiltmesi yok bildiğim kadarıyla. K7 öncesi AN400 lerde var. Bende Castrol Power1 Scooter kullandım hep. Diğerlerini kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim.