Selam arkadaşlar Hayalet Burgman Ankara'da!
bende bu gece antalyaya doğru yola çıkıyordum. sen kaçmışın:mrgreen:
bu gece mt-03 lü bir arkadaşımla beraber akdeniz turuna çıkıyoruz haftaya pazartesiye kadar yokum. burgmanımla ilk kez bu kadar uzak bir yola çıkıyorum umarım tahmin ettiğim kadar keyifli geçer...
fotolar çok güzel hakikaten iyi bir gezi yaptığın belli. ayrıca bu fotoları daha önce koymadığın içinde teşekkürler zira seni çok kıskanırdım. ama bu gece bende yoluma çıkıyorum kıskancak vakit yok
rota içinde teşekkürler şimdi gps le uğraşıyorum rota yüklemeye çalışıyorum
ilk hedef izmirden gökova ordan sonra ya marmaris-datça tarafına yada doğru kaş üzerinden antalya yapıcaz. dönüşte datçaya gidicez. plansız yola çıkmak kadar güzel bişey yokelimizde gps her yer rota bize:cherry:
Ozz hocam vatanı bekliyor bildiğimiz için rahat rahat uyuyorduk.
oysa görev bitmiş, motörüyle tura bile çıkmış
geç de olsa, hoşgeldin demek istiyorum.:rendeer:
![]()
kısa saç da yakışmış hani![]()
cok net bişey yazıcam...
2006 model cbf 250 yle kendi 06 model burmanını deiştirmeyi dusunen olurmu..
hanı vıteslı motora gecmek ısteyen falan...![]()
Hoşbulduk kardeşim... Sağol darısı tüm Mehmetçiklerin başına. MT'ye senin tavsiyenle üye olmuştum Gültekin'ciğim. Şimdi iyi ki olmuşum diyorum senden iyi olmasın bu sayede onlarca iyi arkadaş-dost edindim. Motosikleti bana bir kat daha sevdiren esas neden bu... Yeniden çok sağol.
Ozz...
Ben de senin sayende çok güzel bir foto makinesine sahip oldum. sen de sağol. :cherry:
Belki bir gün, uzaklara beraber gazlarız. :wiinkk:
nasılsınız arkadaşlar bursadan herkese selam
ozz cum beni acayip şaşırttın ve imrendirdin. harika geziyorsun ALLAH yolunu açık etsin. bende yarın akşam kısmetse antalyaya gideceğim ama arabayla
herkese selamlar görüşmek üzere..
burgmanın tadı başka
tamercim dl 1000 mi aldın? hayırlı olsun![]()