valla izmirden kahramanlarda arkadaşın tanıdığı bi motorcudan aldım. 20ytl verdim.
umarım yakıt ekonomosi konusunda hakkaten fark yaratır.
bugün ilk defa yeni buji ile 40-50km gibi bi mesafe gittim. kesinlikle eski buji ile iridyum buji arasında çok baliz fark var. tabi bu farkın benim eski bujinin bana önceden ittirdikleri patates baskı ngk olmasıyla alakası ne kadardır bilmiyorum. önceki bujinin orjinal ngk olmadığını yeni iridyum ngk yı alınca anladım.r:
r:
gaza olan hassaslık ve rölantideki çalışma sesi hissedilir derecede değişti. ayrıca eskiden ara ara ani gaz kesmelerde egzozdan gelen patlama sesinden eser yok...
eksoz da patlama (gaz kesip tekrar verdiğimde) benim 650 dede var ara ara oluyo bujiyimi değişmem lazım acaba iridyum buji nin faydaları ve zararları nelerdir beni aydınlatırmısınız ilk çalışmada kolaylığı oluyormu gerçekten...ben ilk çalıştırmada marş 4 tur döndükten sonra çalışıyor...bujinin değişimi bu konularda kolaylık sağlarmı ve tabikide yakıtı düşürürmü....
deniz senin ilgi alanına giren bir konu sanırım iridyum buji yi açarmısın lütfen...
teşekkürler...