arkadaşlar buluşalım buluşalım diyorsunuz. hadi diyorum ses çıkmıyor? işiniz olabilir sakın sitem olarak algılamayın.
bu akşam saat 19 da aksaray hor hor da urfa sofrasındayız. akabinde beyazıttaki çorlululualipaşa medresesinde çay kahve ve nargile sefası yapacağız. katılmak isteyen??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 ----------
şunuda eklemek isterim ki; biz grup olarak her hafta sonu buluşuyoruz fakat burada ilan etmiyoruz. çünkü senelerdir elenerek oluşan harika grubumuz bozulmasın diye.
bizim grubumuzda sadece dostluk ve arkadaşlık için toplanılır. maddiyatın m si içimize giremez.
Selamlar vedat haklısın nerde çokluk orda b... :queen: bu akşam için aksaray beyazıt açıkça söylemek gerekirse hiç sevmediğim yerler tophane v.b yerler hep bana itici geldi birde o saatte işten çıkıyorum yetişme durumum zor olur size iyi eğlenceler ya neden cumartesi pazar gündüz bir organizasyon yapmıyorsunuz anlamıyorum.Birde sana önceki mesajlardada yazmıştım madem buluşuyorsunuz bir topluluğunuz var burdan ilan etmiyorsun bari özelden yaz yeri zamanı :queen: merak etme maddi amaç olmadan geliriz .Neyse size iyi eğlenceler mt istanbulunda vefada bir toplantısı vardı ona bile karşıda yani sevmediğim yerlerin içine giren bir yer olduğu için gidemeyeceğim.