suzuki burgman an400 hakkında?

Merhabalar,

Suzuki Burgman an400 kullananlardan tavsiye ve yorumlar istiyorum.

1- Motorun malzeme kalitesi nasıl? dayanıklı bir motor mudur? Sık arıza verir mi? Tabiki bunlar motordan motora değişir özellikle 2.el'de ama genel olarak tecrübelerinizden yola çıkarak cevaplayın lütfen.

2- Bildiğiniz kronik bir arızası var mıdır? 2.el alırken nelerine dikkat etmemi önerirsiniz?

3- 2006'da ki kasa ile 2007'de ki kasa arasında ne farklar var bildiğiniz. Ben sadece ön tasarım ve ön çift disk fren değişikliklerini gördüm.

4- Yakıt ekonomisi nasıldır? 100km'de 3,5-4 lt yakar denmiş burada, gerçekçi midir? ( Suzuki Burgman AN 400 Yakıt Tüketimi ve Özellikleri | )

5- Bakım ve tamir masrafları muadili motorlara göreceli olarak pahalı mıdır? Silverwing, X9 gibi...

6- Titreşim tek silindirlerde biraz fazla olur 2 silindire kıyasla. Bu uzun yolda sizi yoracak düzeyde midir? Uzun yol konforu nasıldır?

7- Kullandıktan sonra pişman olup keşke şu motoru alsaydım, o şu yönüyle daha iyidir dediğiniz bir motor var mıdır aynı segment ve tür içerisinde? Burgman hakkında olumlu ve olumsuz yönleri nedir sizce?

Çok teşekkür ediyorum şimdiden. Cruiser kullanıcısıyken MaxiScooter'a geçiş yapacağım, çok yabancısı olduğum bir dünya bu taraf. Yardımcı olursanız sevinirim.

Emrah

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------

4. soru için referans verecektim ama atlamışım galiba.
Bu sitede 3,5-4 lt gibi yazmışlar yakıt tüketimine.
http://www.yakittuketimi.net/suzuki-burgman-an-400/

Bir sorum da, tekerlek çapı yeterli mi, memleketimin kaymak gibi yollarında rahatsızlık verir mi? :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu konuda yazacak çok şey var. sanırım 2007-8 modele kadar olanlarıda kronik yağ eksiltme sorunu var. bir problem olmuyor ama ciddi yağ eksiltiyorlar. genel manada kaliteli bir makinadır.

birde önceki motorların nedir? ne kullanıyorsun? şimdi örneğin mondialin scooterinden ve kıytırık bişiden burgmana geçersen seni her türlü tatmin eder. uçak gibi gelir. yakıtı doğru 3.5lt ile 4 lt arasıdır.

ilk motorum keeway supershadow'du (malumunuz 250cc çift silindir)
ikincisi de hyosung gv250

yağ eksilme sorunu nasıl oluyor anlamadım. yağ mı kaçırıyorlar bir yerinden? yoksa yağ mı yakıyorlar? almayı planladığım model 2004-2006 arası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar