- Konu Yazar
Öncelikle merhabalar 20 yaşında bir gencim ve 2 senedir sürekli araba kullanan biri olarak aklı selim bi insan olduğumu düüşünüyorum ki motor kullanma fikriyle aileme gittiğimde onay vermelerinde de bu tescillenmiş oldu
. 2 senedir araba kullanan bi insan olarak arabanın statü olarak görülmesinden ve sizi sadece ordan oraya götürmesinden başka hiçbir artısı olmaması insana yaşadığını hissettirmemesinden çok sıkıldım ve motor almaya karar verdim önümüzdeki hafta ehliyet işlemlerini yapacağım ve kullanmanın ehliyetle olmayacağını sonucunda iyi bir eğitimde alınması gerektiğini biliyorum çünkü motor baştan aşağı bir teknik işidir bunun bilinceyim ve motor olarakrta Burgman 650 düşünmekteyim bu acba fazlamı gelir gerçi gerekli eğitimi aldıktan sonra sıkıntı olmaz diyen çok insan var ama genede içimi rahatlatmak için sormak istiyorum şimdiden yardmlarınız için teşekkürler ve umarım en kısa zamanda aranıza girmekten mutluluk duyarım sonraki motorumda Allah izin verirse GOLDWİNG'tir 20 yaşındayım ama eski kafalıyım sanırsam biraz.