- Konu Yazar
Birkaç güne kadar 1997 model bir Bandit 600 almış olabilirim. Bugün motoru üç tane ustaya gösterdim. İlk ikisi yaşına göre gayet temiz, fiyatıda uygun bence al derken son usta "motorun sesi falan gayet güzel ama km.si 54.000 yakında krank yataklarından ses gelmeye başlar en az 1500 YTL masraf ile bakakalırsın sağa sola" diyerek zaten çok üst düzeyde olmayan moralimi sıfırın altına doğru çekti
.Oysaki motora baya bi ısınmış ve sevmiştim. Ustayla yaptığım sohbette hemen hemen tüm motorların bu km.lerde inmesi gerektiği ve çok büyük ihtimalle 50000-70000 km gibi krank yataklarından ses gelmeye başlayacağını söyledi.
Merak ettiğim konu bu. Gerçekten 50.000 km bir motor için çok mudur ? Tabiki bakım aralığı, motorun kaç el değiştirdiği falan çok önemli ama bana 50.000 km çok az geldi. 1996 model honda arabam var. Km.si 200.000. Ama canavar gibi gidiyor. Diyeceksiniz ki kardeşim senin haberin varmı bir motosklet kaç devir çeviriyo ? Ama bence ona görede malzeme kullanılıyor. Alın buradan yakın
...
Merak ettiğim konu bu. Gerçekten 50.000 km bir motor için çok mudur ? Tabiki bakım aralığı, motorun kaç el değiştirdiği falan çok önemli ama bana 50.000 km çok az geldi. 1996 model honda arabam var. Km.si 200.000. Ama canavar gibi gidiyor. Diyeceksiniz ki kardeşim senin haberin varmı bir motosklet kaç devir çeviriyo ? Ama bence ona görede malzeme kullanılıyor. Alın buradan yakın
Son düzenleme: