Suzuki bandit arıza

Herkese merhabalar. Suzuki gsf 650s bandit 2006 model motosikletim (karbüratörlü)6000 7000 devir arasında patırdama yaparak tekliyor ve ani sollamalarda beni sıkıntıya sokuyor.Deviri yavaşça yükseltirsem tekleme olmayabiliyor.7000 deviri geçince sıkıntı kalmıyor. Arıza teşhisi konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

belirttiğiniz devirlerde farklı viteslerde denediniz mi acaba. Farklı viteslerde de aynı durumu yaşıyor musunuz?

Banditimde ayni sorun vardi. Karbürator senkron ayari ve temizligi yapilmali. Facebooktan Suzuki bandit turkiye grubuna girerseniz ayrica yardimci oluruz.

Motosikleti
'13 Inazuma
aynen. jetler filan tıkanmış olabilir. iyi bi karbüratör temizliği sorunu çözer

1 hariç her viteste denedim aynı.1 de fazla devir yapmadığım için sıkıntı olmuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------

Cevaplarınız için teşekkürler. Bende karbüratörlerden şüpheleniyorum ama hep aynı devir aralığında patırdaması elektrik sıkıntısı olabilirmi. İlk çalışma ya da rölantide sıkıntı yok. Boştayken gazlamada da sıkıntı yok. Yüke binince yapıyor sadece.

1 hariç her viteste denedim aynı.1 de fazla devir yapmadığım için sıkıntı olmuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------

Cevaplarınız için teşekkürler. Bende karbüratörlerden şüpheleniyorum ama hep aynı devir aralığında patırdaması elektrik sıkıntısı olabilirmi. İlk çalışma ya da rölantide sıkıntı yok. Boştayken gazlamada da sıkıntı yok. Yüke binince yapıyor sadece.

Boşta 8-10 bin devir çevirirken karbüratöre binen yük,harcanan benzin çekilen vakum ile 3-4-5-6. Viteslerdeki yük kesinlikle aynı değil.
Boşta çeyrek bile olmayan gazla 10 bin devire 3 gr benzinle çıkarsınız,yükte tam gazda 50 gr benzin ister,versenizde hemen çıkamaz,veremezseniz zaten patırdar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar