Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar..
hemen hemen ikisininde fiyatları aynı artık motoru almak üzereyim bütün elemeleri yaptım bu ikisinin içinden çıkamıyorum.
siz olsanız neden dolayı hangisini seçerdiniz?
100 japona sormuşlar honda mı suzuki mi diye?
"- Suuzuukiii" demiş hepsi de :mrgreen:
Şaka bir yana şu nedenden dolayıdır diye somut bir durum söyleyememekle birlikte bu iki model arasında suzukiyi seçerdim..Neticede an400 Burgman yavrusu bu
beat her yönden daha yakışıklı duruyor. ama ön fren kampana ve cc olarak da bir miktar dezavantaja sahip.
şayet an 125'in tasarımını beğeniyorsan, daha mantıklı bir seçenek gibi.
Kilometreye aldanmayın,kilometre sayacı kolayca değiştirilebilir.:wiinkk:
Ayrıca kazalı bumotor sağdan yatmış , orta grenaj kırık, arka kısım da yamuk
Bu resmi büyütüp bakabilirsiniz.:cat:
Genelde de ilk aldıkları resimi koyarlar,ekledikleri resimlere de aldanmayın!!!
125cc scooter içinde bana göre piyasanın en iyisi Kymco Agility City'dir. An'ler çok küçük ve altları yere çok yakın. beat'lerde çok pahalı. Kmyco agility derim ben.
Bende Yamaha Cygnus RS vardı 2008 senesinde. O zamanlar suzu an de çok revaçtaydı. Ancak onlar hakkında "fazla yakıyor " dedikoduları vardı. 125'lik makina ne kadar yakıcaksa artık orasıda ayrı bir konu. Beat'lerinde parça fiyatları pahalı olduğunu duydum.
Zaten insan motosiklet konusunda ne kadar çok araştırıyorsa kafasıda bir o kadar çok karışıyor. En iyisi gidip görüp üzerine oturup mümkünde kısa bir test sürüşü yapıp kararı öyle varmek :cat: