suzuki an125mi,honda beat mi?

merhaba arkadaşlar..
hemen hemen ikisininde fiyatları aynı artık motoru almak üzereyim bütün elemeleri yaptım bu ikisinin içinden çıkamıyorum.
siz olsanız neden dolayı hangisini seçerdiniz?

100 japona sormuşlar honda mı suzuki mi diye?
"- Suuzuukiii" demiş hepsi de :mrgreen:

Şaka bir yana şu nedenden dolayıdır diye somut bir durum söyleyememekle birlikte bu iki model arasında suzukiyi seçerdim..Neticede an400 Burgman yavrusu bu :)

beat her yönden daha yakışıklı duruyor. ama ön fren kampana ve cc olarak da bir miktar dezavantaja sahip.
şayet an 125'in tasarımını beğeniyorsan, daha mantıklı bir seçenek gibi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Suzukinin 0 ı varmı ki? Yoksa 2. elden mi bahsediyorsun?...:silent:

Suzuki tabikide , bayilerde kalmıs sıfır vardır hala diye düşünüyorum

beat derim,çünkü kısa zamanda büyüme ihtıyacı duyarsan daha cabuk satarsın

araştırdığım kadarıyla suzuki'nin sıfırı yok.zaten beat de olsa 2.el alabilicem. ama karar weremiyorum:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha cygnus x'in gücü ve teknik değerleri çok iyi,ancak fiyatı biraz tuzludur.
İkisi arasında beati direk elerdim.

görünüş olarak honda beat performans olarak suzuki an125 yedek parca fiyatı olarak yine honda beat ,, ben olsam beat ı secerdim

çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için artık kararı verip aldıktan sonrada burada yayınlarıs=)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
onuda geçtim zaten bu benm kriterlerimin ve emsallerinin fiyat olarak çok üstünde..:wiinkk:

125cc scooter içinde bana göre piyasanın en iyisi Kymco Agility City'dir. An'ler çok küçük ve altları yere çok yakın. beat'lerde çok pahalı. Kmyco agility derim ben.

:silent:eek:nlara neden içim pek ısınamadı yoksa onlarıda çok araştırdım fakat bu ikisnde birini tercih edicem herelde..

Bende Yamaha Cygnus RS vardı 2008 senesinde. O zamanlar suzu an de çok revaçtaydı. Ancak onlar hakkında "fazla yakıyor " dedikoduları vardı. 125'lik makina ne kadar yakıcaksa artık orasıda ayrı bir konu. Beat'lerinde parça fiyatları pahalı olduğunu duydum.

Zaten insan motosiklet konusunda ne kadar çok araştırıyorsa kafasıda bir o kadar çok karışıyor. En iyisi gidip görüp üzerine oturup mümkünde kısa bir test sürüşü yapıp kararı öyle varmek :cat:

Şimdiden hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar