suzuki an 125 mi yoksa agility 125 mi

suzuki an 125 mi yoksa agility 125 mi.hangisi servis ve parca uygunlugu bakımından iyi dir*

Scooter dendiğinde önce Piaggio sonra Kymco ve sonra diğerleri...

Bende 2 motor arasında gidip geldim. Fakat yaptığım uzun araştırmalar (ki buna yabancı forumlardan tutunda fuardaki denemelerime kadar onlarca süreç dahildir) sonucu Kymco'da karar kıldım. İyikide öyle yapmışım.. Maşallah zıpkın gibi makine! :queen:

Kymco'nun scooter'ın anavatanı olan italya'da bile %14'lük pazar payıyla Piaggio (vespa)'nın ardından ikinci olduğunu belirtmek isterim!

Dilimde tüy bitti artık :)

Dier msg larımı oku .

tabiiki kymco

Suzuki bi kere görünüm olarak bile falso... ufacık bişi .

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
bana göre kmco çıkalı bazı motorların havası düştü onun için İYİKİ VARSIN KYMCO

ben olsam bu iki modelide tercih etmezdim aynı bütçeye başka alternatifler yok mu ?
-Var
-e ne duruyorsun
-ne yapayım
-helvaa yapsana :p

Dostum şaka bi yana karar senin Suzuki iyi ama AN125 bana çok küçük geldi. kymco 125 ise tercih listemde olmazdı. Herkesin kendi Tercih meselesi tabi.

kardeş bende bi agility125 sahibi olarak kmyco derim bikere suziki sağlam motor kendini kanıtlamış ama çok ufak ya altında komik duruyor insanın üstelik çok para istiyolar bayagı pahalı gerek yok yanı agility ondan 800ytl falan ucuz daha güzel görünümlü seri hızlı motor boşuna küçücük motora okadar para verme derim

asm

http://www.motosiklet.net/forum/mot...kymco-agility-mi-suzuki-an-125-mi-alinir.html

İyide arkadaşım daha önce aynı başlıkta bir konu açmışsın.

Bizde sana cevap yazdık o konuda hatta (bende diyorum "bu karşılaştırma yabancı değil")

Yazdığımız şeylere cevap vermeye bile tenezzül etmemişsinsin ve tutmuş gene aynı konuyu açmışsın.

Burak bende senin gibi boşuna dil döküyorum.! (ama bu son)

Bir önceki mesajıma bile cevap gelmedi!

Millet şaka gibi hakkaten...

Son düzenleme:
Ben kymco harici bi konuda yazmamıcam bundan sonra :) Bunun dışında da genel sohbet olabilir.

Karşılaştırmaya sokmuyorum kendimi ve motorumu :p :)

suziki tabikide arkadaşta var yeni aldı çok seri motor tam şehir faresi diyebiliriz pişman olmazsın suziki an 125::puro::

komik olmayın arkadaşlar suzukinin kalitesini diğer motorlarla kıyaslamayın rica edicem ..an 125 küçük olduğu için tecih sebebi olabilir zaten, çok küçükse an400 war, yetmedi 650 war.....

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
Yalnış Konuşmuşsun

komik olmayın arkadaşlar suzukinin kalitesini diğer motorlarla kıyaslamayın rica edicem ..an 125 küçük olduğu için tecih sebebi olabilir zaten, çok küçükse an400 war, yetmedi 650 war.....

arkadaşım sanki kymconun diyer motorlarını yok saymışsın kymco da senin saydıklarının daha iyisi var bak şu sözümü kulağına küpe yap kymco da ne ararsan emin ol istediğinin fazlasını bulursun bana göre sorunsuz motor kymco motor kymco markasını duyunca 15 dakika düşün ondan sonra karar ver ben zaten kymco ya laf edenlerin psikoloji lerinin bozuk oldugunu düşünüyorum zira üstü kapalı kıskançlık duygusu var derim lütfen bu durumdaki arkadaşlar bir an önce kişisel piskolojilerini düzeltmeleri için piskoloklara baş vursunlar derim aslında tadavileri mümkün nemi yapmalılar bir an önce kymco lasınlar eminim hastalıkları geçer tüm kymco culara sesleniyorum lütfen nazar boncuğunu zu motorlarınıza takmayı unutmayın lütfen çatlayan nazar boncuğunuzu bi zahmet yenileyiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar