Alıntı:
secretplay´isimli üyeden Alıntı
ben 3000km bakımını yaptırdım fakat motor hava filitresine yağ attığı için hava filitresi ile bujide değişti parça fiyatlarını yazıyorum büyük ihtimal hava filitresi ve buji değişmez sadece yağ ile yağ filitresi değişir 1000 bakımında yağ filitresini değiştirdiysen oda değişmez 2 yağ değişimine bir yağ filitresi değiştiriyorlarmış parça fiyatları şöyle
yağ: 20 ytl
yağ filitresi: 15 ytl
buji: 15 ytl
hava filitresi: 25 ytl
genel bakım: 25 ytl
senin motorda yağ ve yağ filitresi değişir ise 35 ytl 20-25 ytlde işçilik yazarlar
55- 60 ytl ye halledersin yağ filitresi değişmedi ise mutlaka değiştir. 15 ytl bişey değil
kazasız belasız sürüşler
Arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi geçen gün ilk bakıma gittim ve birkaç fiyat almıştım bende belirteyim ki gidecek arkadaşlara faydası olur belki..
yağ filtresi :12,5 YTL
hava filtresi :22,5 YTL
NGK buji :15 YTL
mobil veya motorex yağ: 20 YTL
ön balata :40 YTL
arka balata:45 YTL
koruma demiri:100 YTL
secretplay´isimli üyeden Alıntı
ben 3000km bakımını yaptırdım fakat motor hava filitresine yağ attığı için hava filitresi ile bujide değişti parça fiyatlarını yazıyorum büyük ihtimal hava filitresi ve buji değişmez sadece yağ ile yağ filitresi değişir 1000 bakımında yağ filitresini değiştirdiysen oda değişmez 2 yağ değişimine bir yağ filitresi değiştiriyorlarmış parça fiyatları şöyle
yağ: 20 ytl
yağ filitresi: 15 ytl
buji: 15 ytl
hava filitresi: 25 ytl
genel bakım: 25 ytl
senin motorda yağ ve yağ filitresi değişir ise 35 ytl 20-25 ytlde işçilik yazarlar
55- 60 ytl ye halledersin yağ filitresi değişmedi ise mutlaka değiştir. 15 ytl bişey değil
kazasız belasız sürüşler
secretplay teşekkürler hocam bilgiler çok faydalı oldu...bunları bilelim ki kazık yemeyelim serviste...benim motor 2800de 3000e gelince götürücem.
kaç lira tuttugunu,nelerin degiştigini yazarım...
kazasız sürüşler![]()
Arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi geçen gün ilk bakıma gittim ve birkaç fiyat almıştım bende belirteyim ki gidecek arkadaşlara faydası olur belki..
yağ filtresi :12,5 YTL
hava filtresi :22,5 YTL
NGK buji :15 YTL
mobil veya motorex yağ: 20 YTL
ön balata :40 YTL
arka balata:45 YTL
koruma demiri:100 YTL
Son düzenleme: