tsk ederım..
lastık konusunu forumda okudum ve cogu uye pırellı ıle degıstırmemın yagmurlu havalarda veya su bırıkıntısınden gecınce daha guvenılır oldugunu soyluyorlar.
bu konuda ne dıyorsunuz?
Arkadaşlar şuan itıbarıyla motoru İstanbul içi sıfır ve plaka fiyatı dahil en ucuz nerden ve ne kadara alabilirim?Birde otobanda güçsüz kalırmı? Yardım ederseniz sevinirim..
O segmentteki doğru seçimi An 125 ile yapmışsın, kazasız belasız inşallah... Tabiki hava şartlarına uygun lastik seçenekleri oldukça fazla fakat lastik ebatı küçük olduğu için yeni alacağın lastiklere güvenmen bence yanlış olacaktır. Diğer açılardan ise 4-4'lük bir scooter'dır.:cat:
haklısın tabıkı ama yenı lastıklerle lımıt zorlama gıbı bır nıyetım yok sadece ıslak zemınde veya yagmurlu havalarda guvenlıgı artırmak hedefım...
yani SAFETY FİRST:d
bu olumsuz yorum ypan arkadaslara gercektyen kızıyorm ben aldım 3 ay oldu suzukı an 125 110 km/h yaptım vede motor hıc yolunuu bozmadı cok da guzel serı bı motor var uzareınde ayrıca cok ekonomık tek kelımeyle suzukı zaten fazla sözede gerek yok bazı arkadaslar beat ten fılan bahsedıorlar onlar sadece ısım bılınmıs HONDA vs ... lutfen tadına bakın konusun ..[/QUOo,
olumsuz yorum yapan kım acaba?
bu olumsuz yorum ypan arkadaslara gercektyen kızıyorm ben aldım 3 ay oldu suzukı an 125 110 km/h yaptım vede motor hıc yolunuu bozmadı cok da guzel serı bı motor var uzareınde ayrıca cok ekonomık tek kelımeyle suzukı zaten fazla sözede gerek yok bazı arkadaslar beat ten fılan bahsedıorlar onlar sadece ısım bılınmıs HONDA vs ... lutfen tadına bakın konusun ..[/QUOo,
olumsuz yorum yapan kım acaba?
+1 :queen:
Kim Beat demiş? Ne demiş? Hangi forumu okuyor acaba???
arkadaşlar geçmiş olsun bende kaza yapanlar kervanına katıldım. refüjden bir köpek motorun altına girdi düşürdü beni 60 km ile falan giderken fren yapmaya fırsat bile olmadı köpeğin refüjden atlaması ile motorun altına girmesi 2 sn sürmedi allahtan motorda demir vardı yoksa çok kötü parçalanıcaktı motor kafadamda kask olmasa beyin patlamıştı 10 ytl falan dedik ama kafa yere vurunca korudu allahtan kask patladı bana bişey olmadı allahtan motorun ayna çizildi birtek başka hiç birşey olmadı demir yere sürtününce boyası kalktı allahtan motoru alırken demiri taktırmıştım satan adamda demişti kaza yapınca çok dua edersin şimdi zorla taktırıyon düşünce anlarsın adam haklıymış arkadaşlar 80 ytlnize kıyın taktırın demirini motorun eğer benim motorda demir olmasaydı bidaha toplatamazdın heralde en 15-20 mt süründüm motorla birlikte
hepinizin bayramı mübarek olsun benim bacak sargılı evde yaptıcam bayramda![]()
secretplay´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar geçmiş olsun bende kaza yapanlar kervanına katıldım.
Arkadaşlar AN 125 ten memnunmusunuz bende aldım.servis için nereye gitsem anadolu yakasında oturuyorum.
Arkadaşlar AN 125 ten memnunmusunuz bende aldım.servis için nereye gitsem anadolu yakasında oturuyorum.
CLEMENZE çok teşekkür ederim.Söylemiş olduğun servisi aradım.gerçekten telefonda bile çok ilgilendiler.en yakın zamanda servise götüreceğim motorumu.Stoklarında AN 125 bütün parçalarının bulunduğu belirttiler.
arkadaşlar nihayet bu sabah motosikletimi içerenköydeki motostar servisine bakıma götürdüm oradaki arkadaşlar çok iyi şekilde beni karşıladılar ve motosikletime gerekli bakımı yaptılar ve beni en çok sevindiren olay an125 motosikletimle ilgili bütün yedek parçaların ellerinde stokta olmasıydı.Clemenze bu arada çok teşşekkür ederim,beni doğru yere yönlendirdiğin için.