Ooo kazadan sonra hiç uğramamıştım ama anlaşılan pek kimselerde uğramamış.
Topic öylece duruyor![]()
Bu arada yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim. Formun ilk sayfasından itibaren dikkatlice takip edebilirlerse onlar için çok faydalı olur.
Efendim ben o malum kazadan sonra İETT ile filan hiç uğraşmadım, zaten uğraşsaydım da bişey çıkmayacağı bal gibi ortadaydı, malum Türkiye burası (hukuk devleti dimi ama...) neyse boş verelim.
Yaralı suzukimi usta eller oldukça kaliteli bir şekilde toparladılar. Hala devam ediyoruz suzukimle, 12500 km oldu geçen Şubat ayından bu yana...
Ama gelgelelim işte insanoğlunun nefsi durmak doymak bilmiyor. Motor bana yetmemeye başladı. Yanlış anlamayın hiç bir performans sorunu yok adeta ilk günkü gibi ama işte genelde otoyolda kullanıyorum işe gidiş gelişlerimde günlük 28-30 km yol yapıyorum. İki üç haftada bir Çekmeköyden karşıya Bahçelievlere gidiyoruz hanımla beraber. Yeri geliyor sollama yapmak gerekiyor v.s. (Sağ elinin altındaki gaz elciğinin ayarını bilerekten tabii) sağdan gidiyorsun tın tın adam korna sellektör sollayıp aniden önüne kırıyor felan. Ben motoru yükseltmek istiyorum. Maddi duruma göre önümüzdeki bahara Xciting 500 yada Piaggo gibi planlarım var kafamda. Hadi hayırlısı bakalım. İmkan olsada Suzukimi de elden çıkartmadan ikinci bir motora geçsem diyorum ama bakalım işte...
Herkese kazasız sürüşler...
------------------------------------------------------
http://www.motosiklet.net/forum/gez...an-125-scooter-ile-900-km-marmara-gezisi.html
Merhaba gokayugur,
Daha geçen gün, Yahu nerede bu adam? deyip, sitede en son nerede görüldüğüne dair izini sürdüm. Zira kazadan sonra bir kayboldun, bir daha da çıkmadın. Gördüm ki, KYMCO'cuların Sohbet Mekanı'nda Xciting 500 hakkında bilgi topluyorsun. Ardından bugün bizim topikte mesajını gördüm.
Sen o Suzi ile dere tepe gezmiş adamsın. Xciting 500 veya Piaggio ile yurdumun sınırlarını zorlarsın diye düşünüyorum. Suzi'ni topladığına ve iyi haberlerine çok sevindim. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.