Selam arkadaşlar benim motorumla ilgili bir sorum olacak sizlere, henüz rodajı dolmadı, 350 km felan şu an için. malum havalar soğumaya başladı ve motorlarımıza ara sıra binebilmekteyiz bundan dolayıdır ki motoru 3-5 gün çalıştırmazsam bir daha ilk çalıştırmada çok zorlanıyorum en az 20 kez kısa süreli marş basıyorum, ayak marşını da çok denedim sonuç değişmedi ve yine çalıştıysada el marşı ile çalıştı.
bu bir sorunmudur bilemiyorum sorun ise nereden kaynaklanıyor olabilir
herhangi bir servise götürmedim Zonguldak/ereğli de ikamet etmekteyim.
bu konu hakkında öncelikle sizlerin görüşlerinizi almak istedim benzer durumlarla karşılaşanlar var ise buradan takip ediyorum zaten forumu. bunun dışında hiç bir problemim yok motorla ilgili on numara bir motor yeni almak isteyenlere acil tavsiye ederim, suzuki jipim vardı şimdi birde motorsikletim oldu daha ne isterim dimi yani..:cherry::cherry:
selamlar...
kazasız belasız sürüşler dilerim hoşcakalın
dostum bi ara benim motorda yağmurda kaldığında bi kaç basışta çalışmadı ama öle böle yağmur değildi motorumda alarm var yağan yağmur alarmı çalıştırıyodu düşünün yağmurun şiddetini o zaman bi kaç basışta çalışmıştı ayak marşına gelince serviste te sormuştum ben ustalar ayak marşı ile motoru çalıştıracaksanız çeyrek kadar gaz vermeniz gerekir dediler ben kaç kere gaz vermeden çalıştırmayı denedim gerçekten çok zor çalışıyor fakat çeyrek gaz verip ayak marşına basınca tak diye alıyor motor bile bu şekilde dene bakalım bi sonuç alabilecekmisin