Bencede basit yapmıslar bence güzel bi scooter değil para vermem...:silent:
Hoppalaa.. :farao: Biz bu forumda 45 sayfadır ne diyoruz..
Bakınız, önceki 45 sayfanın özeti şudur:
1) Kullandıkça "Ulan ne akıllı herifim, aferin bana, ne iyi etmişim de şu minik Suzi'yi almışım" dersiniz..:queen:
2) Fiyatına göre malzeme kalitesi ve performansı çok iyidir, o nedenle paranızı sokağa atmadığınızdan emin olabilirsiniz. :cherry:
Amaaa, benim için görünüş herşeyden önemli diyorsanız :rendeer:, işte ona hakikaten birşey diyemem. Elbette herkesin zevki başkadır.. Bu fiyata veya biraz daha üzerine, görünüşü süper olan sürü sepet Çin menşeili Maxi Scooter var. Ama benim yine bu forumlardan okuduğum kadarıyla, eğer doğuştan çok "ballı" değil iseniz, muhtemelen ömrünüz civata sıkarak ve serviste parça bekleyerek geçecektir.r:
Selamlar herkese , formu okuyorum ve daha öncede yazmıştım belli linkler var mesela yazın google 'a scoter kullanımı güvenli şürüş gibi inceleyin lütfen ve şunu gerçekten söyleyeyim bir araba gibi kullanmanızda fayda var ve trafiğe çıktığınızda mümkün derecede seri olun pazar günü gölbaşı tarafına çıktım ben insanlara yol vereyim nazik olayım ama nerde adam yanından teğet geçiyo ya sonuçta bu motor ok gibi gidecen diye bi kanun yook öle de olamaz zaten sağada yatar solada ve ilk kalkışlarda özellikle yokuş yukarı sağa sola direksiyonu çevirirsin azda olsa yanaşırken dururkende ona göre hesap edin ve şuna ayrıca dikkat edin u dönüşü yapılan yerlerde kesinlikle yolu ortalayın ortalayarak u dönüşü yapın tek şeritlik u dönüşü yapılan yerde araba gibi ortalayarak dönün başıma geldi ve otorun ayaklığını kaldırıma sürterek durdum taksici bastı hiç bişi olmamış gibi yola devam etti olay atatürk bulvarında oldu bilenler bilir bende bişi diyemedim adam gitti ama allahya ilerde kırmızıda yakaladım yanına geldim ve tek kelime ile ulan şerefsizmisin oturduğun yerde gaza basmaya benzemiyo haksızmıyımlan dedim baktı baktı haklısın dedi defoldu gitti ......
gelelim uykularımın kaçtığı noktaya cumartesi akşam arkadaşımın garajına çektim motoru ben onun arabası ile dışarı çıktım sonra geldim ve evinin önüne sadece 10 dakika motorun yanından ayrıldım bindim eve geldim şöle bakarken motorun orjinalinde bulunan siyah ön camı resmen hayvan elinde sert bi cisimle camı olduğu gibi 4 kere çizmiş sol ve sağ aynanın gene çizerek boyasını alttaki macununu kanıttırarak çizmiş şimdi ona sesleniyorum be şerefsiz ne istedim o....ç.... işte gelmezki karşıma çoğu paketçilerin böle bu tip motorları çekemediği için çizmiş olabileceğini söylüyo boş yere günahını almak istemem ama bu tip harekette bulunan biirni yakalasam dek gelse o anda yazı hastanede kesinlikle geçirtirim ölene kadar öldürüm ve küçük motorcu değip geçmeyin üzerimdeki silahta 7 kurşun var hiç arkama bakmadan 1 tanesini kalça kemiğine sıkarım paşalar gibide karakolu ararım ve şuan hala düşündükçe anlayın halimi kalın sağlıcakla ....
:queen::queen::queen::queen:Bencede basit yapmıslar bence güzel bi scooter değil para vermem...:silent:
aslında bende 1 aralıkta 15 i bıtırıyoumsenın motor yokmu sımdı hıc