kardeş gideceği son hızı zaten yapıyor...100 km...Silkeleme dediğim şey 75 km den 85 km arasında ileri geri bir hareket diyim size, tam anlatması zor sanki gaz kesip tekrar açıyor gib.i Ama motor sesinde sorun yok. Birde ben yokuş aşşağı ciddi zorlayarak ancak 100 km hıza ulaşabildim. Düzde maximum 90 ve motoru dibine kadar zorluyorm ama gitmiyor. Sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum yardımcı olacak bir arkadaş çıkarsa çok memnun olurum gerçekten.
Silkeleme dediğim şey 75 km den 85 km arasında ileri geri bir hareket diyim size, tam anlatması zor sanki gaz kesip tekrar açıyor gib.i Ama motor sesinde sorun yok. Birde ben yokuş aşşağı ciddi zorlayarak ancak 100 km hıza ulaşabildim. Düzde maximum 90 ve motoru dibine kadar zorluyorm ama gitmiyor. Sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum yardımcı olacak bir arkadaş çıkarsa çok memnun olurum gerçekten.
merhaba arkadaşlar bende suzuki an 125 aldım, ilk izlenimlerim; beklediğimden kaliteli, sürüşü keyifli, vibrasyon 80 km den sonra çok az var max 100 km yapıyor ... yaşadığım aksilikler kayış koptu debriyaj seti ile beraber değiştirdim (yan sanayi), 75 km den sonra motor kesik kesik gidiyor bir aksilik var ne olduğunu anlayamadım vede 80 km - 100 km arası giderseniz 1 depo ile 175 km yol alıyor. Genel olarak beğendim ama sizlerinde yorumlarınız görüşleriniz ve yönlendirmelerinizden memnuniyet duyarım
Hadi kayışı anlarım da yan sanayii debriyajı niye kabul etmiyor, kalkış yaptıktan sonra ne önemi var debriyajın ?Yan sanayi taktığın debriyaj seti ile kayışı kabul etmiyor bu makine...
Kayışın mitsuboshi marka olmalı..Hem uzun ömürlü hem de düzde 110 km hızı , hafif eğimde 120 yi çok rahat görmeni sağlar...
Hava filtresi de orjinal suzuki olacak.. Yoksa tat alamassın....
Yedek parça orjinalleri biraz tuzlu gelebilir ama çok uzun süre arızasız sorunsuz kullanmanı sağlar...
Aldığın keyif cabası... :cat:
Hız baga ları bile yan sanayi olmuyor...Hadi kayışı anlarım da yan sanayii debriyajı niye kabul etmiyor, kalkış yaptıktan sonra ne önemi var debriyajın ?