Merhabalar,
Geçen ay Suzuki Address 110 alarak aranıza katıldım. PCX'e çıkamadım, bütçem dahilinde alınabilecek en iyi scooterlardan birini aldığıma inanıyorum ki buradaki bilgilerin yardımı önemliydi. 7 bin liraya aldım. Kdz. Ereğlide oturuyorum. Şehir içi kullanacağım fakat haftasonları 100 km falan yapma ideallerim var özellikle de bahar döneminde. A2 ehliyetim yok, bir yandan ehliyet işleriyle uğraşıyorum. Diğer yandan kişisel koruyucu ekipmanlara ve aksesuarlara bakıyorum.
Olmazsa olmazlarım ne olmalıdır ya da telefonluk, sele örtüsü vb. gibi aksesuarlar için tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
Kask için: Full face alırsam MT Revenge alacağım fakat, şehiriçi kullanım da sık tak çıkar beni yıpratır diye çene açılabilir kasklara merak sardım. Tabi ki güvenlik riskini unutmamak lazım burada. Çene açılır ve full-face kask önerileriniz var mıdır?
Eldiven, arka çanta, sele brandası, dizlik, ceket de alacağım ama çok fazla bütçem yok. Hangi markalar tercih edilmelidir? Alırken kıstaslar ne olmalıdır? Ya da bunlar harici alınabilecek donanımlar nelerdir? Prohel ve prosev ekonomik olarak görünüyor. Ceket alırken 4 mevsimlik mi almalıyım? Pantolona ihtiyaç var mıdır?
İlginiz için teşekkür ederim.