Suzuki Suzuki Address Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Address i test etmek isteyenler,Şişli Mototaş mağazasında test edebilir arkadaşlar. Birbuçuk aydır kullanıyorum,çok memnunum. 2.motor olarak da çok ideal.

Dün itibari ile 2. motor olarak mavi GP Rengini almış bulunmaktayım,her türlü sorularınızı cevaplayabilirim arkadaşlar.

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Çarşamba günü ben de siyah rengini aldım. Şimdilik kullanamıyorum, plakam henüz çıkmadı. Deposunu doldurdum, şaka gibi.
Daha sonra deneyimlerimi yazacağım.

Sol

Merhaba arkadaşlar, 2016 model 6000 km bir suzuki address alarak bende katıldım aranıza.
Motor hakkında bilgi verirmisiniz..? Kullanım, bakım ve bilmem gereken konular.
Eski motorumdan kalan 15w50 tam sentetik mobil 1 racing yağım var mesela bu motora koysak olur mu ne gibi sorun çıkarabilir.

Merhaba arkadaşlar 2015 model 14000 km de adress almayı planlamaktayım ama alacağım motorun göstergesi kırık gösterge fiyatını bilen var mı komple yenilenmesi gerekiyor?????

acaba nıspeten uzun boylular ıcın,dız gıdon mesafesı acısından degerlendırırsek (sadece bu acıdan) , suzukı address ıle sym symhony 125 arasında hangısı daha rahat bır kullanım sunar

https://www.youtube.com/watch?v=ZfCZaB1APUc address ile top spped denemem. izleyin..

Merhabalar,

Geçen ay Suzuki Address 110 alarak aranıza katıldım. PCX'e çıkamadım, bütçem dahilinde alınabilecek en iyi scooterlardan birini aldığıma inanıyorum ki buradaki bilgilerin yardımı önemliydi. 7 bin liraya aldım. Kdz. Ereğlide oturuyorum. Şehir içi kullanacağım fakat haftasonları 100 km falan yapma ideallerim var özellikle de bahar döneminde. A2 ehliyetim yok, bir yandan ehliyet işleriyle uğraşıyorum. Diğer yandan kişisel koruyucu ekipmanlara ve aksesuarlara bakıyorum.

Olmazsa olmazlarım ne olmalıdır ya da telefonluk, sele örtüsü vb. gibi aksesuarlar için tavsiyelerinizi dinlemek isterim.

Kask için: Full face alırsam MT Revenge alacağım fakat, şehiriçi kullanım da sık tak çıkar beni yıpratır diye çene açılabilir kasklara merak sardım. Tabi ki güvenlik riskini unutmamak lazım burada. Çene açılır ve full-face kask önerileriniz var mıdır?

Eldiven, arka çanta, sele brandası, dizlik, ceket de alacağım ama çok fazla bütçem yok. Hangi markalar tercih edilmelidir? Alırken kıstaslar ne olmalıdır? Ya da bunlar harici alınabilecek donanımlar nelerdir? Prohel ve prosev ekonomik olarak görünüyor. Ceket alırken 4 mevsimlik mi almalıyım? Pantolona ihtiyaç var mıdır?

İlginiz için teşekkür ederim.

tBt

Merhabalar

Uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyorum ama yeni üye oldum. Buraları okuyarak karar verip aldığım beni yanıltmayan ve hiç bir zaman pişman etmeyen ilk motorum Suzuki Adressi satıyorum. 6000 Km de şehir içinde kullanmak için aldığım motor tüm Trakya Bölgesini dolaşmış şu an 10600 KM de.Şehir içi için düşünülse de uzun yola da güvenerek çıkabilirsiniz. Kendinize güveniyorsanız yeterli bu motora zaten güvenilir. Aklınızdakileri buradan ya da ilandan sorabilirsiniz

İlgilenenler
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-temiz-suzuki-address-110-498169082/detay/

Selamlar sonunda ilk motorum olarak adress aldım. Arka çanta önerileriniz var mı?
neler alabilirim ?

Shad sh33 alabilirsin ne cok kucuk nede cok buyuk..Address icin ideal bir canta

Arkadaşlar motora usb takma imkanı var mı? Bir de telefon tutucu takmak istiyorum ne önerirsiniz?

Selamlar addressimden çok memnunun ıslak yolda bile hiç kaymadı çok şükür. Bu konularda tecrübesi olan var mı? Genelde çok stabil ancak sizlerin tecrübeleri nelerdir? benim tecrübem; engel geçişte (garaj çıkışı) kontak açmayın....yandan motoru yokuş yukarı iterken yukarı açıda gazı alıp az kalsın elimden kaçıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar