Suzuki Address 110 2015 & Sym Fiddle III 2015

Bende ikisi arasında kaldım. Sym 16 jant, daha iri arka fren disk. Gönlüm sym den yana. Hatta bayi den geçen hafta sipariş verdim. Bir gün sonra motorun 2014 olduğunu söylediler. Fabrikada 2015 yokmuş. Fiyatı indirmediler . Bide. Bende vazgeçtim. Şu an 2015 almanın yollarını arıyorum

hocam ben bu kucuk teker tarzı surdum dolma teker veya biraz büyügü oluyor her yalagı hissediyor sert oluyor biraz ve heryere sürtüyor tümseklerde... yol tutusu cok kötü honda pcx e bindim 14 jant yol tutusu olsun konfor olsun cok güzel biraz büyük janta bakın derimm size.. bu kucuk tekerlekler konfor saglamıo.. ama 14 jant size güzel sürüş keyfi verir.. suzuki adress veya pcx tarzı 14 jantlı öneririm size ...

Motor pazartesi bayilerde olacakmış ama suzuki fiyatları yükseltti 5690TL oldu kampanya fiyatı sinirlendim durduk yere şeytan diyor alma arkadaş kampanya fiyatı dediler 5490 motor gelmeden zam yaptılar... Ayrıca bir bayiden öğrendiğim zamlı fiyata tepki göstermiş bayiler bizi kale almıyorlar dedi sizde tepkinizi iletin dediler. Birde Suzukiyi Boyner satın almış suzukideki sıkıntılar çözülecek filan dediler. Bayiler ilgili suzuki genel merkez berbat..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

Arkadaşlar bu motoru alacak kişiler Suzukinin internet sitesinden tepkinizi dile getirin honda bile 100 TL zam yaptı bunlar 200 TL zam yaptı ayrıca fuarda sözleşme yapanlarıda etkileyecekmiş bu zam bilginize..

Son düzenleme:
Motor pazartesi bayilerde olacakmış ama suzuki fiyatları yükseltti 5690TL oldu kampanya fiyatı sinirlendim durduk yere şeytan diyor alma arkadaş kampanya fiyatı dediler 5490 motor gelmeden zam yaptılar... Ayrıca bir bayiden öğrendiğim zamlı fiyata tepki göstermiş bayiler bizi kale almıyorlar dedi sizde tepkinizi iletin dediler. Birde Suzukiyi Boyner satın almış suzukideki sıkıntılar çözülecek filan dediler. Bayiler ilgili suzuki genel merkez berbat..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

Arkadaşlar bu motoru alacak kişiler Suzukinin internet sitesinden tepkinizi dile getirin honda bile 100 TL zam yaptı bunlar 200 TL zam yaptı ayrıca fuarda sözleşme yapanlarıda etkileyecekmiş bu zam bilginize..
Milletle dalgamı geçiyorlar.5.490 dan satmazlarsa,bu motoru almaktan vazgeçerim.

Aradim dun sordum dolar cok artmis 1-2 ayda ve. Diger scooterlara nazaran 14 jantlilarda daha ucuzmuş

Konuyu hortlatiyorum :D ama icimde kalmasin dedim . suzuki 5700 iken fiddle 2 5000.

700 lira fark..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
scooter hayatta almam cunku dengesiz ve surus zevkı sıfır.. İlla alacaksanız suzuki kalitesi bellidir karton kutu şeklinde bile uretse gozu kapalı alınır yanı SUZUKI sonucta

Daha önce Honda PCX kullandım, ağır, büyük ve boyuma göre sele yüksekliği uygun olmadığımdan sattım. Son 3 yıldır Spacy 110 kullanıyorum ve şekli, tipi dışında gayet tmemnunum.

Honda'nın üreticisine, mühendislerine sormak gerekir:

Bu şekilsiz ördek, şebek tipi yaratmak için çok uğraştınız mı?

Honda'nın Türkiye ithalatçısına sormak gerekir:

Bu sebek, ördek tipli scooter yerine daha şekli düzgün bir scooter ithal etmeyi neden düşünmediniz?

Avrupa'da herhangi bir ülkede Spacy 110 satıldığını gördünüz mü?

Neden almıyorlar? ŞEKLİ YÜZÜNDEN DEĞİL Mİ?

Spacy 110 özellikleri ve kullanım rahatlığı ve diğer birçok yönden dört dörtlük, ama DÜNYANIN EN TİPSİZ ŞEBEĞİ, ÖRDEĞİ.

Evleneceğiniz kızı buldunuz;
Doktor, iki fakülte bitirmiş, maaşı çok iyi, zengin, 3 yabancı dili anadili gibi konuşuyor, sosyal statüsü yüksek, ılımlı, efendi GELGELELİM YÜZÜ MAYMUNA BENZİYOR.

Eğer yüzünün MAYMUNA BENZEMESİ sizi rahatsız etmez de ben bu özelliklerde başka kız bulamam diye düşünebilecek bir düşünce yapısında iseniz, hiç tereddütsüz Spacy 110 alın derim. Son derece rahat, kullaışlı, sorunsuz, ekonomik, parçası bol, servisi bol.

Ama bu durum beni ileride rahatsız eder diye düşünüyorsanız Spacy 110 dan uzak durun. Suzuki Address 110 vb gibi şekilli bir şeye bakın.

Benim naçizane tavsiyem budur.

arkadaşlar benim sym fiddle2 jant ile ilgili büyük bir sorunum var jant mefta olmuş durumda ve yenisi 600tl, tamir ettirsek başimiza ne gelir belli olmaz; demem odurki bu jant yerine başka bir marka motorun janti olabilirmi ne dersiniz, bu fren balatası yüzünden takilamiyor bir sürü jantı inceledim, bir fikri olan yada düsüncesi olan varsa yardim lütfen...

Bu modeli merak edip almak isteyenler 6.350tl açıkçası fazla para yoksa Hintli Tvs nin Modellerine bakın 4200-5200tl metal kasa Mondial-asya-kuba-kanuni gibi çinden gelip toplama modeller değil onlar bile 3200-3500tl denir başlıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

ulenn bir allahın kulu yokmu kaç gündür cevap verecek

Suzuki konusuna sym sorusu sorarsanız 2ay beklersiniz cevap gelsin diye.
Maalesef bilgim yok..
Direk forumun sohbet sayfasına soru/konu acin daha kolay hızlı cevap gelir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sıfır olmak zorundamı ? pcx olsa ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar