suzuki 250 GT serisi

Arkadaşlar yeni aldıgım motorsikleti arkadaşalar arasında paylaşmak istedim.

:bestmt:

Model:2005

Renk:vişne çürüyü ::tutkuy::

Plaka:35/AU/5598

Km:3789

Üçünü sayibiyim motorumun maşallahı var:cat: -
Motorumu gören arkadaşlar oldu en sonki toplantıya gelmiştim ordan hatırlayan arkadaşlar olur belkii /ESEN KALIN/
::stretche

NoT:
Motorumla daha yol,viraj göremedim gezilerde inşallaha berhaber geçireceyimiz zaman aşımından olacak ayrıca keyif dolu gülerimiz olucak ..

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah daresim isterük !!

hayırlı olsun. üçüncü sahibisin ve motor 3789 kmde. hiç kullanılmamış sıfır gibi bişey o. benim merak ettiğim diğer iki sahibi naptı bu motorla. salonun ortasında dekorasyon amaçlımı kullandılar.

Arkadaşlar tşkler saolun.Resim koyma konusunda acemiyim resim göndermek İsterdim ama belki başka bir sefere :bounce:
Resim gönderdim hen kısa zaman ulaşacaktır

Daha önceki motorum R6 99 model yamaha onun için yazdım ama deyiştiriyorum suzuki GT 250 ::blusssh:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hımm.

Şimdiden hayırlı olsun

Nasıl bir motormuş internette bulamadım. suzuki gt 250 sadece 1970 lerde üretilmş gibi gözükmekte. Motor hakkında biraz daha bilgi verebilir misin?

Tabi neden omasın. mondiyal GT 250 ,benim zevkimde bu suzuki gt 250 cc Demi çünkü kendi motorumu suzuki görüyorum herkezin bir zevki vardır buda Benim zevkim :bounce:

hayırlı olsun bende de gn 250 var çok memnunum tık demedi çok sağlam çıktı 93 model :)
de senin motorun resmini bi kosan da baksam merak ettim neye benziyo

öncelikle hayırlı olsun ,
şu motor nasıl bişeymiş çok merak ettim doğrusu 1-2 resmini ekleyebilirmisin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar