Süslü Egzoz. Bir kişiyle başladı, şimdi 10 ilde temsilcilik kuruluyor

Mersin İl Temsilcisi
egsoz; süslü olmaz...
sıcak olur, yanık olur, abart olur ama süslü olmaz.

Ben hiç erkek motosiklet kulübü görmedim.Ama feminizm mi desem ne desem bilmiyorum hangi akıma kapılıyorsa millek "KADIN motosiklet kulübü" adı altında bir kulüp açılıyor.Ve motora gönül vermiş tüm kadın motosiklet sürücülerine kapımız açık denilebiliyor.Ama ben hiç "bla bla erkek motor kulübü" motora gönül vermiş erkek sürücülerimize kulüp gibi birşey duymadım.Bu konuda cinsiyetçilik yapmanın çok bir anlamı olduğunuda düşünmüyorum.Yarın bir gün eşcinsellerde kulüp kursa.Bildiğin motor küktüründe bölünme olacak bu.Hells angels,red devils gibi kulüpler var adamlar eşleriylede motorcu.Yani toplumda ve motor kültüründe böylesine bir ayrışmaya gitmek çok saçma.

Beğenmek için giriş +1

oldum olası uyuz olurum kadın motorcu gruplarına..motor kullanıp hala kadındı erkekti ayırıyorsan hırtt yani..

Kadınlar grup kurmuş burada da 50 adam hakkında konuşuyor. İşiniz mi yok? Nasıl delikanlısınız? Oldu olacak altın günü fotoğrafları paylaşın da burada kadınlarla ilgili sosyolojik tespitlerde bulunalım. Bırakın kim ne isterse yapsın.

daha fazla kadını motor üstünde görmek dileğiyle. Maddiyatım el verdiği ilk gün eşimede bir motor alacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar