Benim başıma geldi.Karakolluk olduk.Emekli öğretmen,emekli öğretmen eşi,kızı ve damadı.Fiat doblo rengi gümüş gri.Plakası 45 za ... .İzmir Bornova'dan Ankara istikametine.2 Motosiklet 50km ile gidiyoruz.Amacımız otobana çıkıp Aydın'a gitmek.Tam kipanın önünde silme geçip önümüzde amaçsız yere 3 kere ani fren yaptı.Biz korna çaldıktan sonra yavaşlayıp "niye yolun kenarından gitmiyorsunu motorlusunuz siz saygısızlar " dedi.Ardından laf dalaşı ve "gelin lan buraya" diyerek kipa bpye girişi.Sonrasında damadı ile ikisinin bizim sakin tavrımıza rağmen ettikleri küfür ve ardından yaptıkları ilk fiili hareket.
Sonrası malum...Karşılıklı davalar,karşı tarafın aldığı darp raporu,bizim mobese ve bpnin güvenlik kayıtlarını istememiz falan filan.Sonuç ? 4 kişiye 5700tl para cezası.Haklı varmı ? Yok.Pişmanmıyım? Evet.Maddi zararı umursamıyorum.2 sene tadımın kaçması,sicilime işlenmesine filan gerek yoktu...Hele ne kadar haklı haksız durumu olsada kendimden yaşça büyük biriyle böyle birşey yaşamak bana ve arkadaşıma yakışmadı.
Öfkeyle kalkıp zarar ve pişmanlıkla oturduk.2 kere düşünmek gerekli bazen.