- Konu Yazar
arkadaşlar benim konuşmak paylaşmak istediğim konu trafikte motosikletliler yani biz. Trafikte motosiklet hariç tüm araçlara dikkat edilirken motosiklet neden göz ardı ediliyor? ben şahsen kurallara uyan insanlara saygılı bi kullanıcıym ama bazen öyle anlar oluyorki sabrım taşıyor tehlikeli agresif harektler yapyrm çok sinrlnyorum beni taşıt yerine koymayışı, donerken sinyal vermeyişleri, lap die önüme atlamaları, 50 cm e kadar yanımdan geçmeleri, korna çalmayışları, yol vermeyişleri.. vs. vs. beni deli ediyor trafikte neden dışlanıyoruz yok sayılıyoruz? istediğin kadar kurallara uy serseri gözüyle bakılıyorsun canını bile umursamayan vurup kaçanlar var. motosiklet sürmek isyana dönüşüyor bnde artık.. kurallara uyunca ezilen ben oluyorum trafikte. uymasam serseri oluyorum insanlarımız bize karşı neden bu kadar saygısız ve kaba yani? beni psikopat gbi motor kullanmya zorlayan birçok sürücü var bu durumda suçlu ben miyim onlar mı? ben tehlikeli kullanıyosam evet bu suçtur ama sen bni tehlikeye zorluyorsan bu senin suçundur. yeşilde geçtiğim halde kornaya küfür edercesine basanlar bile var trafikte. hep iki seçenek arasında kalıyorum ya serseri kullan yada efendi kullan fakat blyrmki her iki durumdada zarar gören benim. sebebi ise hiçbir şekilde taşıt yerine konulmamam. Mesela önündeki aracı sagdan geçmek veya iki aracın arasından geçmk yasaktır ve tehlikelidir, fakat siz hiç gördünüzmü sol şeritte giderken sağ şeride geçip motosiklete yol vereni?
LAFIN SONU ; NE YAPMALIYIM? TRAFİKTE SERSERİ Mİ OLAYIM EFENDİ Mİ? VEYA SİZ NASIL KULLANIYORSUNUZ?
LAFIN SONU ; NE YAPMALIYIM? TRAFİKTE SERSERİ Mİ OLAYIM EFENDİ Mİ? VEYA SİZ NASIL KULLANIYORSUNUZ?
Son düzenleme: