- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Yaşım 33, 13 senelik aktif B sınıfı ehliyetli sürücüyüm. Geçenlerde 50 cc makineleri incelerken kursa gidip A sınıfı ehliyet alıp biraz daha iyi bir makineden başlayım dedim. Yalnız deneyimim sıfır. Selesine bile oturmuşluğum yok. Kursla görüştüm, A2 alana kadar 200 TL farkla A alın, ileride yükseltmek için uğraşmayın dedi. Aklıma yattı. Tabii ki gidip hemen yüksek cc yarış motoru alacak değilim. İleride tecrübelenince bakarız yine.
Sormak istediğim şu. Bu işi becerebilir miyim? Direk A sınıfına yazılmakla hata mı ettim? Kurs, eğitimlerinin çok kaliteli ve prensipli olduğunu söylüyor, orada aldığım eğitim sınavı geçmeme yeter mi? A sınıfı ehliyet olduğu için büyük makinelerle çalışıp sınava gireceğim. Zorluk çeker miyim? Bu ve bunun gibi soru işaretleri var kafamda. Aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.
Sormak istediğim şu. Bu işi becerebilir miyim? Direk A sınıfına yazılmakla hata mı ettim? Kurs, eğitimlerinin çok kaliteli ve prensipli olduğunu söylüyor, orada aldığım eğitim sınavı geçmeme yeter mi? A sınıfı ehliyet olduğu için büyük makinelerle çalışıp sınava gireceğim. Zorluk çeker miyim? Bu ve bunun gibi soru işaretleri var kafamda. Aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.