sürücü kursu için acele yardım

İyi aksamlar abiler sürücü kursları hakkında ufak onemli bir bilgi alacaktım . yarın pazar . Pazar gunu sürücü kursları açık olurmu . ehliyete yazılıcam da.

anlıyoruz,tamam sorabilirsin tabi de arkadaş google var ne bilim mahalleden arkaşına bi yere telefon aç kursun birini ara...buraya bunun için konu mu açılır ya..

Ankara'da A2 ehliyeti sürücü kursu için 380 lira sınav harcı dahil bir teklif aldım, daha uygun fiyatla sürücü kursu bilen var mıdır? B ehliyetim var ve nakit vermek istiyorum zaten ücreti de, bu konuda yardım rica ediyorum arkadaşlar

Bunun içinde konumu açılır.Ararsın yarın öğrenirsin açıksa gidersin.

Bunun içinde konumu açılır.Ararsın yarın öğrenirsin açıksa gidersin.

sorduk, bilen biri var mı diye, biz de telefon açıp sormasını biliyoruz, terslemeye ne gerek var, soramaz mıyız forumlar ne işe yarayacak? Bilmiyorsan, ilgilenmiyorsan oku geç sanane! Çoluk çocukla muhattap oluyoruz burda boşu boşuna yaa!

Son düzenleme:
adama atar gider yapıyosunda kimse sana kötü bişey dememiş ki ,karşında çocuk bile olsa mantıklısı arayıp bilgi almaktır.

1kursu aradım isimde veriyim 26temmuz tarih verdi
başka kursu aradım cumaya kadar yani yarın(bugun) getirirsen evraklarını hazirandakine yetişirsin dedi.

bu kadar aciliyeti varsa forum yerine cep telefonunu veyahut çevreni kullanırsın kusura bakma.işine gelmeyince terslememen gerekiyo insanları.

sorduk, bilen biri var mı diye, biz de telefon açıp sormasını biliyoruz, terslemeye
ne gerek var, soramaz mıyız forumlar ne işe yarayacak? Bilmiyorsan, ilgilenmiyorsan oku geç sanane! Çoluk çocukla muhattap oluyoruz burda boşu boşuna yaa!
İyide ben sana yazmadım ki,konuyu açan kişiye yazdım neden üstüne alınıyorsun ?
Yoksa çift üyelik falan mı ?
Ayrıca çoluk çocukla uğraşıyoruz demişsin ya,bizde nedense forum olarak son zamanlarda senin gibi boş adamlarla uğraşıyoruz.Bu kadar basit gereksiz meselelerden konu açıyosunuz,adam yolda kalıyo acil yardıma ihtiyacı oluyot senin gibi böyle gereksiz konu açanlar yüzünden görülmüyor.

Son düzenleme:
sorduk, bilen biri var mı diye, biz de telefon açıp sormasını biliyoruz, terslemeye ne gerek var, soramaz mıyız forumlar ne işe yarayacak? Bilmiyorsan, ilgilenmiyorsan oku geç sanane! Çoluk çocukla muhattap oluyoruz burda boşu boşuna yaa!

Siz neden üzerinize alındınız ki cidden :p

Ankara'da A2 ehliyeti sürücü kursu için 380 lira sınav harcı dahil bir teklif aldım, daha uygun fiyatla sürücü kursu bilen var mıdır? B ehliyetim var ve nakit vermek istiyorum zaten ücreti de, bu konuda yardım rica ediyorum arkadaşlar

fiyat uygun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar