- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar
1 saat önce kursumun yapmış olduğu deneme sınavından 88 aldım.60 soru 7 yanlış çıkardım.Sebeb; 3 tane soruyu bildiğim halde dikkatsizlikten dolayı yanlış bu 1.2.si ise durma sorusu sordular ben duraklama anladım hooop gitti soru
Etti 4 tane.3 taneside zayıf noktamdan çıkrı.Araçların durak ve itfaiye musluğu birde ışıklara gelmeden kaç metre geriden park edilmesi gerek die 3 tane soru soruldu.Bende 3 ünü yanlış çıkardım
Birde ışıklandırmanın az olduğu tünellere girildiğinde aydınlatmaların nasıl olmalıdır die sordu ben kısa farlar yakılır dedim.Meğersem uzun farlar yakılırmış.Etti 7.Arkadaşlar sizlere hem 88 almış olmamın mutluluğu hemde şunu diyorum, soruları iyice yoğunlaşın sorular çokda zor değil fakat yanıltıcı sorular, çok dikkatli olmamız gerekiyor arkadaşlar allah yolumuzu açık etsin.Umarım faydalı bilgiler vermişimdir.Tekerimiz düz bassın.
1 saat önce kursumun yapmış olduğu deneme sınavından 88 aldım.60 soru 7 yanlış çıkardım.Sebeb; 3 tane soruyu bildiğim halde dikkatsizlikten dolayı yanlış bu 1.2.si ise durma sorusu sordular ben duraklama anladım hooop gitti soru