- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar,daha önce scooter vb. tecrübem yok.Bisiklet kullandım uzun yıllar ama nereden baksanız 3 senedir falan kullanmıyorum.Bir kursa yazıldım ehliyet için adamlardan ses seda çıkmayınca kursa uğrayayım dedim.Adam hiç tecrüben yoksa biz nasıl öğretelim diyerek başından savuşturmaya kalktı,ilçe milli eğitime şikayet edicem.Ancak asıl sorun ben ehliyet için yaptığım masrafımın boşa gitmesini istemiyorum çünkü uzun yıllardır heves ediyorum.Madem öğretmeyeceksiniz kurs olmanın mantığı ne deyince beni otoparka indirdiler.daracık bir alanda uzunluk 10-15 metre arası genişlik 5 metre civarı al bin bu vites bu gaz bu fren deyip verdi motoru elime.Ama yer darlığından ve yerlerin kaygan olmasından dolayı(parlak cilalı zemin) düz gitmek dışında bir şey yapamadım korktum.Haftaya direksiyon sınavım var.Yardımcı olabilecek kimse var mı istanbul avrupa yakasında? bir de hadi gözü karartıp gidip motor alıp öğreneyim kendim diyorum.Ama öğrenemezsem(bugün açıkçası güvenim kırıldı biraz) elimde kalır diye korkuyorum.Napmalıyım üstatlar lütfen bir yardım edin şu kardeşinize...Gerekirse ücret dahi ödeyebilirim gücüm yettiğince ama yardımcı olacak yardımsever arkadaşların olduğunu umuyorum bu ortamda...