Evet bende kursu oradan aldım. Sınavı geçmeniz için yeterli ama GS1'e de gittim. Baktım hiçbirşey bilmiyorum neredeyse en basiti fren yapmayı bilmiyordum.Ancak ybr 125 kullanmak avantajlı rahat bir motor.Istanbul Anadolu yakasinda olup surucu kursu arayanlara Kadikoydeki Gelisim surucu kursunu tavsiye ederim. Hem Enis ve Ibrahim hocalar cok ilgili hem de sinavin yapildigi parkurda ogrenmek ayri bir avantaj. Oncesinde Honda GS1 e gitmistim ama orada sanki motoru biliyormusuz gibi bir dunya karisik parkura sokuyorlar hemen ve insanin akli iyice karisip eli ayagina dolaniyor. Burada sinavda kullanilan ayni parkuru gide gele daha rahat ve iyi ogrendim acikcasi. Motor olarak agirlikli ybr125 kullaniyorlar. Gayet rahat bir motor. Ilave edeyim her kursiyere kulaklikli telsiz veriyorlar ve surus boyunca soyle yap boyle yapma diye yonlendirip birebirde ilgileniyorlar.
Migrostan değilde A101 den yoğurt alırsanız bozuk çıkması müstehaktır..hiç kusura bakmayın ama üç kuruş ucuza mal etmek için kalitesiz kurslardan eğitimsiz bir şekilde ehliyet almaya kalkan halkımıza bu rezillikler müstehaktır.