sürmek artık zevk vermiyor

Motosikleti
Cruiser
Merhaba,
Sadece o an zamanı değildir, üzerine çok düşünmeye gerek yok. İyi ya da güzel olduğunu düşündüğümüz herşey bizim onlara yüklediğimiz anlamlarla var oluyor. Bu herşey için geçerli. Motor dediğimiz şeye nesnel bakarsak biraz metal, lastik, kauçuk, plastik, elektronik devre vs. Bunu seviyor olmamız ona yüklediğimiz anlamlardan kaynaklanıyor. Hobi olarak balık tutanı düşün, elinde çubukla anlamsız bir şekilde bütün gün bi tane balık gelecek mi acaba diye bekliyor, hava durumu ne olursa olsun. Bunu balıkçıdan dinlemek lazım, onun ne hissettiğini bilmek lazım. Mesela ben de bazen " bu ne biçim bir kitap" diyerek bırakıyorum birkaç yıl sonra aynı kitaba okuma şansı verdiğimde ne kadar yanıldığımı anlıyorum. Yani bazen sadece zamanı değildir.

Şehir içi işe falan gitmek için bindiğimde zerre zevk almıyorum, aksine trafikte kanser oluyorum, diken üstünde ve tedirgin oluyor sürşlerim. Ama mesele gezmekse, bilmediğim yada çok sevdiğim rotalarda gideceksem, vardığım yer beni mutlu edecekse müthiş bi haz alıyorum. Mesele nereye nasıl bi yoldan gittiğinle alakalı sanırım.

Kalbim kırıkken binmeme konusunda da karar aldım. 80-90 fıtı fıtı giderken, sabuncubelinde 120 ile viraja yatarken buluyorum kendimi. Hiç hoş değil:/

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sat kurtul, sattt, sattt.

Gündüz devlet hastanesinin aciline git erkenden.
Gelen gidene bak.
Öğlene doğru da bir gasilhaneye git 1 saat kadar yine gelene gidene bak.
Şükür edip anın kıymetini anlamana yardımcı olur.
Tekrar zevk alırsın hayattan.
Yeterli derdin yoksa insanları izleyince sağlığın da varsa motoru bırak yürümek bile ne kadar zevkli anlıyorsun.

Ne yaparsan yap, ne durumda olursan ol, kafan doluyken/bozukken motora binme. Normalde asla yapmayacağın hataları yaparsın. Marş basarken kafan boş olmalı ki keyif alasın.

Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
çin malı motor la ne gıbı zevk alacaksın kı tamırcı zevk alır ancak
hiç yolda kalmadım (motor 26k km) 2 yıldır motosiklet kullanyıorum 5k bu motor ile tecrübem var 10dan fazla motor kullandım ama 250cc üstü değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eskiden bakkala bile motorla giderdim deyince bir an yüreğim cız etti la. yaş daha 17 imiş. sanırsın 20 senedir motor sürüyormuş gibi sallamış.
güzel abim herşey yaş mı

Sat kurtul, sattt, sattt.
neden

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sen biz ihtiyarları sallama. Boş bulduğun an çık yola, abidik gubidik yerlere git, birileriyle tanış.

Altındaki motor ne olursa olsun en iyi motor kullandığın motordur.

Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
Gündüz devlet hastanesinin aciline git erkenden.
Gelen gidene bak.
Öğlene doğru da bir gasilhaneye git 1 saat kadar yine gelene gidene bak.
Şükür edip anın kıymetini anlamana yardımcı olur.
Tekrar zevk alırsın hayattan.
Yeterli derdin yoksa insanları izleyince sağlığın da varsa motoru bırak yürümek bile ne kadar zevkli anlıyorsun.
her gün hastanedeyim kendim için değil ama yakınım hasta

Sen biz ihtiyarları sallama. Boş bulduğun an çık yola, abidik gubidik yerlere git, birileriyle tanış.

Altındaki motor ne olursa olsun en iyi motor kullandığın motordur.
teşekkürler abi zaman buldukça yapmaya çalışıyorum manzara izlemek keyifli

Motosikleti
Forza 250
Ben motora bimdiğimde gelen özgürlük hissini bu dünyada başka hiç bir şeye değişmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar