Sürekli yanan sinyal

Selam arkadaşlar.

Motorumun ön arka sinyallerini led yaptım ama bu sefer ön sinyallerim sürekli açık duruyor(yanıp sönmüyor amerikan park oldu) sinyal vs verme normal ama amerikan park gibi oldu güzel duruyor fakat cuma günü muayenem var ve muayenede sıkıntı olur mu?

Bir de sorun ne olabiilr motorcuya götüreceğim yarın ama yapabilirler mi bilmiyorum veya sorunu öğrenmem kazıklanmamam açısından iyi olur.

Motosikleti
Forza 250
Sorunun ne olduğu hakkında bilgim yok elektrikten anlamam ama amerikan park şeklinde yanarsa muayeneden kalırsınız.

En kötü ihtimal git ve orjinali bu aga de. Araç muayene istasyonlarında pek ilgilenmiyorlar. Kafana takma bence. Zorlarlar ise güvenlik için yaptım dersin. Sonuçta sinyal verince çakıyorlar ise sorun yok die düşünüyorum.

En kötü ihtimal git ve orjinali bu aga de. Araç muayene istasyonlarında pek ilgilenmiyorlar. Kafana takma bence. Zorlarlar ise güvenlik için yaptım dersin. Sonuçta sinyal verince çakıyorlar ise sorun yok die düşünüyorum.

Sinyal vermede sorun yok veriyor, birde honda forzalar da vs gördüm orijinal amerikan park var bende orijinali bu derim yapamazsa motorcu.

Motosikleti
Henüz yok.
Ampülün çektiği akım ile ledin çektiği akım farklı bu yüzden ayarlı rolemidir nedir ondan kullanman lazım. Ucuz 4 adet sinyal lambası alın takın muayeneden geçin sonra LED sinyal işine iyi bir yerde işlem yaptırıp devam edersiniz.

Arkadaşlar sorun, oksitlenme varmış tekrar çıkarıp temizleyip takınca düzeldi.

Ve isteyene ismini vereceğim sözde ''usta'' gelmiş yok çamurluk yok arkada, muayenede geçmez yok 300 400 tutar diyordu.

Şirinevler de 25 liraya hallettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar