sürekli patlayan arka stop

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar motosikletimin arka stop lambası 1 hafta olmadan kömürleşiyor içindeki 2 telden sadece birisi kopuyor sadece frene bastığımda yanıyor normal yaktığımda yanmıyor (nasıl anlatacağımı bilmediğimden karışık yazdım)elektirikçiye gittim direk biz anlamayız motorcuya git diyorlar motorcuda onu elektirikçi halleder diyor :pr: ben şimdi ne yapabilirim acaba

Tenkit için yazmıyorum , ancak amma sorunlu bi motorun varmış , her ay değişik bi başlıkla görüyorum ,hatıra matıra yok filan demeden sat sat sat..

Bir dost.

Forumdan Uzaklaştırıldı
emin ol yazdığımın 2 katından fazlasını buraya konu açmadadım :mrgreen: ekimde ehliyeti yükseltince satcam zaten motoru almadan önce bişeyini bilmiyordum şimdi giderkenki sesinde anlıyorum nerdeyse :queen: tabi insanın böyle bi motoru olunca psikolojik olarak yolda motorun sesini dinleyip bugün nesi var diye çözmeye çalışıyorum

Ampulün yuvasını kontrol et.Boşluk durumu nasıl diye.Benim de başıma geliyordu parçacıdan en kaliteli olandan ampül aldım daha kesmemişti.

Anladığım kadarıyla ampulun park lambası için olan telleri kopuyor, çalıştırıp voltajı ölçmek gerekir eğer yüksek devirde fazla gerilim veriyorsa bu ampulün patlamasına neden oluyor olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
konjektörü değiştirdim sanırsam sorun ondaydı 4 gün bir sıkıntı çıkmadı

Bende onu demek istiyordum, konjektör fazla gerilim veriyordur yüksek devirde o nedenle yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar