sürekli gaz ayarını kaçırıyorum

büyük gayretler sonucu yamaha r6 canavarımı aldım çok mutluydum ama kursağımda kaldı.en çok korktğum şey başıma geldi trafikte gaz ayarını sürekli kaçırıyorum.allah korudu bir arabayada arkadan vurdum.ve gerçekten dışardan konuşuldğu gibi değil çok hızlı :mrgreen: ne yapmam gerekli gaz ayarını düşürtcem ve son hızını düşürtcem :silent: acil yardım tecrübelilerden kesin çözüm ne yapmallıyım :silent:

yarın direk honda eğitim merkezine gidiyosun.ardınada psikolojik bir seans alıyosun .

Motoru kurcalayacağına daha ufak bir motora geç. Demek daha onu kullanmaya hazır değilsin.

Scooterdan R6'ya geçersen daha farklı bi sonuç beklememek lazım.

kardeşim 1.5 sene cbr 125 kullandım ve 30.000 tl ödediğim motoru nasıl satıyımmm

Keşke mağaradan çıkmadan önce buraya yazsaydın cbr 125ten r6ya geçebilir miyim diye.

baba o ne demek gaz ayarını nasıl oluyorda kaçırıyorsun? Seni dinlemiyor kendimi gaz açıyorki :)
Gaz kolunun boşluğunu biraz arttır ,böylece gazı daha rahat kapatırsın hemen kompresöre biner motor.Eğer elcikler orjinal değilse takılma vs yapıyordur belkide.onları ya rizomanın r6 ya uygun olanıyla değiştir yada orjinallerini taktır.Bunun dışında teknik olarak yapabilceğin bişey yok, iş bilekte bitiyor.Bileğine göre kedide olur kaplanda.

kardeşim o değil sorun sürekli devir artıyor yani almadan önce 600 rr kullandım yoktu sorun şimdi bu motorda var

Allah icin git iki egitim al. Olup gidecen bir yerde. Haytin 30 bin liraysa gerek yok ama kafani yorma

:) ya reis kusura bakma gülüyorumda altında 1 vitesde gazı çevirince 120 - 130 yapan makine var bence iyi bir eğitim alman şart acı haberini aldırtma bizlere

kardeşim o değil sorun sürekli devir artıyor yani almadan önce 600 rr kullandım yoktu sorun şimdi bu motorda var

Makara geçmiyorsun umarım bu forumda ki iyi niyetli insanlarla... Sürekli Devir artıyor ne demek ? Nasıl bir Acemilik veya nasıl bir Kavram anlam veremedim.
Gaz kolu başkasının elinde senin elinde de başka bişey mi var ?
Gaz kolunu çevirdikçe artmıyor mu devir YAMAHA R6 30.BİN liralık motorda ? Farklı bir üretim mi senin motorun ?

aslinda trafikte bu tarz motorculari gorunce dusunuyor insan, kara duzen baglama calinirda ulkemizin %kaci karaduzen motor kullaniyor? gazin ayari kaciyormus bak su ise sen yav.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hacı senin gidişat iyi değil gibi sanki. Bence daha sakin olmalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar