Supersportlar günlük kullanıma uygun mu?

ss uygun olmadıgını yoldan geçen kime sorarsan sor bilir
ss sadece zevki binilen masrafı agır olan yakıtı çok bir zevk aracıdır.
ybr cbf150 yada scoter önerilir

arkadaşlar iyi geceler sohbetiniz bol olsun konuyla alakası yok ama bir haftadır kanuni enduronun amortisör yağ oranını bulamıyorum kanuni dahil her yere sordum her kes başka bir şey söylüyor.Arkadaşında olupta veya kendisi değiştiren biri varsa yardımcı olursa sevinirim...

bence schooter en iyisi oalcaktır ki 9 bine krizden dolayı fiyatlar düştü ss lerden daha az masraf çıkaracak bi araba bulursun ille ki görüntü diyorsan rahatlığını sorgulama SS nekadar rahat olabilir?alışmamışsın bide kaza riskin war ehliyet çok çok çok önemli,tecrübe olmazsa olmaz.sonra SS kullanacaksan kaskını korumalarını giyceksin okulda onları koyacak yer bulman lasım şahsen ben okulda kaskım çok sorun olurdu we şunuda anlamış değilim arkadaşlar hep diyosunuz ya park sorunu yok park sorunu yok_benim motorda yaşadıgım en büyük sorun park sorunu :S 2 kere park halindeyken geri glen vatandaşlar vurup devirdi biri altına aldı parçaladı motorumu we sürekli motoru sağa sola çeken dengesizlerle ugraştım ve otoparklarda hep kenara köşeye koy diye başımın etini yiyorlar araç yeri kaplamasın diye sürekli bi kawga halindeyim park sorunu nedeni ile heleki SS sen onu okulun oraya koyacaksın kurcalayan oynayan deviren olcak bak arkadaş 600F in küçük bir yan yatma bedelini yazmış =)

200 - 250 cc lik bir scooter (italyan veya japon) hem estetik hem de pratiklik açısından senin için en uygunu. manuel vites takıntın yoksa, sürüş keyfi yönünden de yeterince tatmin edici olur.

yadegilse bir cbf 250 veya ybr 250 de alabilirsin o fiyata. fakat cbf' in sıfırı yok artık.

ha okul deyince, çoğu okulun personel otoparkı var ve motosikletlere iltimas geçiyorlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar