Supersporta geçiş. Yardım

merhaba arkadaşlar. benim ck yı satıyorum, supersporta geçeyim diyorum artık. ckyla 12.000 km ye yakın yol yaptık. çeviririm heralde supersport bir makinayı.

kafamda 1000RR var yada ZX-10R. Bildiğiniz temiz falan varmı çevrenizde.

Alınca tabi birazda doldurayım diyorum. kayen hava filtresi, loşimura eksoz, dörtlü flaşör, pavır komandır falan filan. 299 u devirir heralde öyle yapınca.

neyse fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hyp33Rx , Marmaris'ten atla gel burda tam istediğin gibi dolu bir alet var , madem forumdansın rakamda anlaşırız anlaşırsak benden de sana küçük bir hediye olacak... :bounce:

atla gelmeyi unutma ama :cherry:

Hyp33Rx , Marmaris'ten atla gel burda tam istediğin gibi dolu bir alet var , madem forumdansın rakamda anlaşırız anlaşırsak benden de sana küçük bir hediye olacak... :bounce:

atla gelmeyi unutma ama :cherry:

Tamam hocam, at görünümlü eşek falan da olur mu :pale:

sen hiç binlik gördün mü? hadi gördün diyelim üzerine oturdun mu? hadi oturdun diyelim artçı oldunmu?

arkadaşım yaşın 18 125 den 1000 cc ye geçecem diyorsun. sürmek başka şeydir kullanmak başka şey. kullandıgın motor 10 hp istedigin motor 180 hp aradaki farkı anlayamayacak kadar tecrübe sahibi degilsin ki gaz aynı debriyaj aynı diyorsun. bende önceden cbf 150 vardı viraja istedigim gibi giriyordum cbf 500 e geçince sıkıysa virajda gazla oyna anında tepki verip yanlıyor. ck 125 in son hızı en fazla 120 dir oysa litreligin birinci viteste yaptıgı hız 160 dır.

sana 600 lük bile fazla. git al bi tane 250lik usul usul takıl

Yahu debriyaj aynı debriyaj, gaz aynı gaz. Ne olacak ki. :cyclopsan

haklısın aynı gaz aynı debriyaj...
snn motorla yaptığın kalkışı binlikte yap motor altından kayıp gittiğinde aynımı farklımı anlarsın...
kalkışta kayıp gitse yine iyi...
trafikte olduğunu düşün birde...

şimdiye kadar iki tane 125 cc eskittim ama bi 600 cc bile görsem motor çalışır durumda değilken bile üstüne binsem tırsarım bu aleti nasıl çeviririm diye korkarım sende aynı gaz aynı debriyaj diyorsun R1 i yaklaşık 2 kilometre kullanmaya çalıştım indiğimde ayaklarım titriyordu bence yanlış yoldasın dostum haberin olsun daha yaşın genç 250 cc lere bak madem baban ne istiyorsan alacağım demiş git honda cbr 250 aldır çok güzel sana uygun işte
hem süpersport hemde bir üst sınıfa geçiş için sana ideal bence düşün bir kez daha

Bende Zx10r var , tam da istediğin gibi .... power commander , ırıdyumlar , komple boğazdan muzzy egsoz , filtreler , artı bir ton aksesuarlı .... ama sana satmam , 125 den inince böyle bir motoru süremezsin , adamın aklını alır, o aklı tekrar yerine koyamazsın ... şimdi sen beni dinle git 250cc bir motor al ( cbr250 , ninja 250 gibi ) ... 18 yaşın heyecanıyla 5 sene boyunca böyle atraksiyonlara girme :cat:

HAYABUSA AL HAYABUSA :queen:O DAHA HIZLI 350 KM HIZA RAHAT ÇIKARSIN :queen:
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN SANA MOBİLET GİBİ MOTORLA 12.000 KM YOL YAPTIN DİYE KENDİNE FAZLA GÜVENME.BANA BİŞEY OLMAZ DEYİP 125CC MOTORLA SENİN GİBİ BİRAZ ZAMAN GEÇİRİP 1000CC MAKİNAYA GEÇEN ÇOK GENÇ ŞİMDİ TOPRAĞIN ALTINDA.SEN 18 YAŞINDA GENÇ BİR ARKADAŞIMIZSIN İÇİN KIPIR KIPIR EDİYOR BİLİYORUM AMA SABIRLI OLMALISIN

Sen bir tane CBR 125 Al; Supersport olarak yoluna devam et :cherry:

sanada aynı tavsiyeyi ve öneriyi yapayım..gel buraya...
benim yada forumdan başka bir (biraz tecrübeli olsun) (bende 20+ var) arkadaşın artçısı ol..
ilk 5 dakika sonunda indiğinde hala karnın tok altın kuru ise sana kendim en temizinden bulacağım bir tane..
ama çamaşır değiştirmek zorunda kaldıysan en az bir 7-8 sene ( hiç aralıksız ) giderek yükselen cc li motor tecrübesi yaşamadan bahsettiğin canavarın yanına bile yaklaşma...

gaz aynı gaz doğru ama seninkinde tam gaz 10 hp diğerin de 180 hp....
senin gazı tam açman hiç kapatmadan redlinede vites değiştirerek 0-100 km ye ulaşman .....saniye,
diğerinde ciğerlerini arkada bırakmak tehlikesi ile beraber vites bile değiştirmeden sadece 1. vitesle 3 bilemedin 4 saniye...

seninkinde dönüşlerinde dip gazla debriyajı elinden kaçırman sadece stop ettirmek...en fazla eğildiğin yere devrilmek....

diğerinde ise pert...artık hanginiz (motormu senmi) bedevi iseniz .. anlaşırsınız....

ben 20+ senedir bu meretlerin tepesindeyim,sofuoğlu gelse artçısı olmam...gerçi prensip :queen: meselesi benimki ama neyse....:cat:

Ne eğlenceli konu ya :queen: Bugün baya iyi bir 1 Nisan geçiriyorum :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar