Süpersport - süperbike motosiklet için en az boy ne kadardır ?

Arkadaşlar hepinize merhabalar , ya benim bir sıkıntım sorunum var , bu süpersport motosikletlere ( cbr 600rr , r6 , gsx r6 ) , gibi motosikletlere binmek için en az boy uzunluğu kaç olmalıdır kaç tan başlar bunlara binmek için boy , ben çok uzun değilim ve sanki bana sele den gidonlara olan mesefa çok uzak sağ sol ayaklarda ki fren vites çok uzun geliyor bana , yani hiç bir şeye yetişemem gibi geliyor bana arkadaşlar , yani ne kadar boy gerekir bunlara kaçtan başlar binmek için lütfen yardım edin

Ben 1.70'im. Sanırım benden daha kısası binemez dostum.
Ben bindiğimde parmak uçlarım yere anca değiyor. Hatta bazı modellerde değmiyor. (gsx-r600)
CBR600r en rahatı bana göre. r6 belki olur ama 1.70'in altındakiler mecbur makineye işlem geçirip kısaltmalı.
Ayağını yere sağlam basmadığında güvende hissetmiyorsun çünkü.

Diyelim parmak ucun yere basıyor. Tam durduğun yerde ufak bir çukur var? Sıçtığın andır işte o.. Veya bir tümsekte ön tekerleği çıkardın sadece ve durdu trafik... Aha işte sıçtığın başka bi an o ayağın yere değmeyecek yatacaksın bir yere tutamazsan. Çünkü boy kısalığı demek cüsse küçük demek. 180 kg'yi taşımak çok kolay değil.. Allahtan benim cüsse sağlam ordan kurtarıyorum.

Ama istersen seleyi 5 cm kısaltabilirsin işlem yaptırarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar