SuperSport Port Bagaj

Merhaba geçenlerde konusu açılmıştı ve benimde aklımda olan bişeydi bugünde almak nasip oldu gayet hoş oldu ,içime sindi diyebilirim.
083b8L.jpg

jLdYvm.jpg

ymknkn.jpg

54jonA.jpg

q3z3Y3.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kırmızı olan kısım sanki siyah olsa daha hoş dururmuş ama kapalıyken sırıtmıyor güzel.

Kırmızı olan kısım sanki siyah olsa daha hoş dururmuş ama kapalıyken sırıtmıyor güzel.

siyah rengini sormak aklıma gelmedi ayrıca kapalıyken arkada oturan kişi için daha konforlu oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

güzelmiş valla kardeşim. nerden aldın acaba?

hundonderi tex çanta 60lira dedi pazarlıkla 50liraya aldım

Artçı ile sürdünüzmü acaba hic? Konforu nasil? Gerçekten şık duruyor. Bişeyler taşıma derdinden kurtarir bizi. Tabiki konforlu ise

Artçı ile sürdünüzmü acaba hic? Konforu nasil? Gerçekten şık duruyor. Bişeyler taşıma derdinden kurtarir bizi. Tabiki konforlu ise
hayır artçıyla sürmedim zaten asıl kullanım amacı o değil(ama yarın değineceğim :D) mesela bugün 5lt su taşıdım herhangi bir sıkıntı çıkartmadı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim nerden aldın? ayrıca ilk resimin ne olduğunu anlmadım nasıl tutturdun onu oraya?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

tvs apacheye olur mu acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-aksesuarlar-koruklu-racing-arka-canta-racing-arka-canta-moto-life-198372355/detay

Konforlu derken tabiki normal seleden konforlu degildir, yada konforu artirir mi gibisinden sormuyorum ama arkaya binen kisiye rahatsizlik vercekse o durum kötü

siyah rengini sormak aklıma gelmedi ayrıca kapalıyken arkada oturan kişi için daha konforlu oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

hundonderi tex çanta 60lira dedi pazarlıkla 50liraya aldım

peki internette var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar