SuperSport modellere Photoshop renk uygulamaları

HIV

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzeeeeel...

sarı RR istiyoruz artık

cbr1000rrskullsds7.jpg

bu cok güzel olmuş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ellerine saglık super olmuslar

günceeeeeeeeeeLLL :)

teşekkürler,

ya bazı resimler çıkmamaya başladı acaba imageshack belli bi süre sonra siliyormu yaw bu resimleri benim arşiv kalıcı değil o zaman ayvayı yedik

alper elin degmişken bi arada bitane X-11 çalışması yaparmısın ... mesela benim yapmak istedigim on çamurluktan arka kuyruga önde belirgin kuyruga gelene kadar flu olan alev air brush aypmak istiyodum .. bi denersen sevinirim .. teşekkürler foto istersen gönderirim :D :D

kuzen haklısında .. zaten efsane :) bide iyibi airbrush güzel olur die düşündüm .. tabi sadece düşünce begenirsem olabilir aslında

Al sana degisiklik :p

hondax11large.jpg

:queen::queen::queen: geçen gkn la baktık bu fotoya .. dedim ki goldwing mi bumu dedi bu daha ii olmuş:queen::queen:

tmm görkem söz bunu 80 90 yaşıma geldigimde yapıcam :cherry::cherry: tabi o zamana kadar 800.000 km olur heralde

jes bak gorkem sahit veriyim 2lira baditle brlkte ver bana:bounce:

kuzen 4 lira ok demiştim en son ..... 2 liralık teklif selim için geçerli olan :cat::cat::queen:

Son düzenleme:
alper elin degmişken bi arada bitane X-11 çalışması yaparmısın ... mesela benim yapmak istedigim on çamurluktan arka kuyruga önde belirgin kuyruga gelene kadar flu olan alev air brush aypmak istiyodum .. bi denersen sevinirim .. teşekkürler foto istersen gönderirim :D :D

merhaba, sizin motosikletinizin fotoğrafını gönderirseniz daha gerçekçi olacağı kanısındayım. net ve yeterince büyük olması yeterli. sizin tercih ettiğiniz bi alev deseni olucaksa onu da gönderirsiniz. Msn adresim: [email protected]

seve seve uğraşacağm

geçen kızılayda gördüm polislere ybr almışlar.. bi de scooter tarzı bişey...

ulaşım amaçlı herhalde

Ama şaka maka Antalyada altlarında 1000 lik varadero var onlarda sağlam alet

photoshopta uzun uğraşlar sonucu yaptığım "polis RR" :mrgreen:

SS'çi arkadaşlar!! siz de korkun artık :mrgreen:

umarım beğenirsiniz.. all rights reserved:)

bir ss ci olarak motorsikletime hicbir acıdan rahat görünmicek şekilde plakayı camurluk altına takmak için birbuuk saat ugraştımı bilirim :mrgreen::mrgreen:
cugu ss cide motoru yalar plakayı asla temizlemez :cherry::cherry:
ama o motorun arkasına binen poliside görmek isterdim :queen::queen:

böle fotolar gösteripte ürkütmeyin bizi:D şimdi sag cek deseler el sallarım:D ama o motorla daha sag demeden ben park etmiş olurdum:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar