Supermoto Nedir?

geçenlerde görmüştüm bundan bi tane. markası bmw'ydi galiba yuvarlak bi amblemi vardı. :) yanımdan cızzzz diye bişey geçti arkdan sadece scooter gibi küçük lastiği olduğunu görebildim o kadar :)

supermoto_footloose3.jpg

Bu arkadaşın düşmeme ihtimali nedir:silent:

bence sıfır :) düşse bile motoru bırakıp kendisi yolda kalabilir bacağından destek alarak :) çünkü tamamen dingil üzerinde gidiyor şuan.:)

işte tam benim tarzım :)

Aylardır bu supermotoları araştırıyorum, ilk motorum Yamaha XT125X olucak sanırım :p ardından DRZ 400 Allah'ın izniyle :)

Açmayı düşündüğüm konu, yıllar önce yazan olmuş o zaman HORT is coming

Türkiyede supermoto;
Gördüğümüz ama dokunamadığımız, dokunanların vahşi bir yırtıcı gibi saldırdıkları-canını aldıkları,herkesin kalbinde bir yerlerde bulunan fakat ''friend zone '' lanan, güzeller güzeli bir motosiklettir. Olsa da binsek

Son düzenleme:
Supermoto, motokros ile pist yarışları arasında olup normal motor yarışlarına benzemeyen, pistlerin kısa ve virajlı olduğu, hızı 160 km/h’den düşük, değişik viraj alma teknikleri olan ve tamamen motorun performansından çok sürücünün yeteneğine bağlı olan bir motor sporudur.

Supermoto, motokros ile pist yarışları arasında olup normal motor yarışlarına benzemeyen, pistlerin kısa ve virajlı olduğu, hızı 160 km/h’den düşük, değişik viraj alma teknikleri olan ve tamamen motorun performansından çok sürücünün yeteneğine bağlı olan bir motor sporudur.

3 sene önceki konuyu neden hortlattın ki? :D Teşekkürler.

nyk

çok güzele benziyor ama bunların popüler olmaması ülkemiz için büyük şans. Apaçi için bulunmaz nimet :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar